Ciemna podsufitka w R-Line
Ciemna podsufitka w R-Line
Chciałem zapytać o zdanie właścicieli R-linów ale także tych którzy R-Lina rozważali ale zrezygnowali.
Jak waszym zdaniem przezentuje się ciemna podsufitka.
Chce kupić samochód z placu i nie mam bardzo możliwości obejrzeć każdej kombinacji opcji.
Znalazłem Srebny R-Line z przyciemnianymi szybami. ( bez okna dachowego )
Żeby go obejrzeć muszę się kawałek przejechać i nie chcę jechać na darmo.
Wracajać do tematu. Boję się że będzie ciemno w środku.
Mogę prosić o podzielenie się opiniami na temat wnętrz R-Line.
Michał
Jak waszym zdaniem przezentuje się ciemna podsufitka.
Chce kupić samochód z placu i nie mam bardzo możliwości obejrzeć każdej kombinacji opcji.
Znalazłem Srebny R-Line z przyciemnianymi szybami. ( bez okna dachowego )
Żeby go obejrzeć muszę się kawałek przejechać i nie chcę jechać na darmo.
Wracajać do tematu. Boję się że będzie ciemno w środku.
Mogę prosić o podzielenie się opiniami na temat wnętrz R-Line.
Michał
Re: Ciemna podsufitka w R-Line
Dla mnie jest ok. Jest ciemno ale pasuje to do całej reszty. Żaden inny kolor podsufitki by mi do takiej konfiguracji nie pasował.
Z drugiej strony moi rodzice jeżdżący a6 z jasnymi skórami źle się czują w środku, bo im za ciemno. Kwestia gustu i tego czym wcześniej jezdziles.
Z drugiej strony moi rodzice jeżdżący a6 z jasnymi skórami źle się czują w środku, bo im za ciemno. Kwestia gustu i tego czym wcześniej jezdziles.
Zawsze podobały mi się jasne środki, teraz mam czarno wszędzie i jest REWELACYJNIE !
R-Line 2.0 TDI 400Nm 190 KM DSG7 - Kurkuma - Stage1 - 480Nm 231KM
-
- Senior Member
O gustach sie nie dyskutuje....ale... przedni grill rline+czarna podsufitka+kierownica rline+chrom lusterka to detale dodajace "smaczku". Ps. Lusterka niestety musialem dokupic osobno.
Wcześniej jeździłem passatem B8 z jasną podsufitką oraz oknem dachowym.
Teraz w arteonie mam r-line i czarna podsufitka jest ideala
Owszem jest ciemno ale mi akurat to pasuje. Całość z innymi dodatkami r line prezentuje się idealnie.
No i jeszcze można dodać praktyczność, nie brudzi się tak jak jasny materiał. Czasami gdzieś dotkniesz na słupkach i paluchy mogą się odbić
Oczywiście to kwestia gustu.
No i nie mam okna dachowego, ale akurat tak chciałem ponieważ w B8 tylko mnie drażniło (cały czas coś tam stukało i pukało na nierównościach)
Teraz w arteonie mam r-line i czarna podsufitka jest ideala
Owszem jest ciemno ale mi akurat to pasuje. Całość z innymi dodatkami r line prezentuje się idealnie.
No i jeszcze można dodać praktyczność, nie brudzi się tak jak jasny materiał. Czasami gdzieś dotkniesz na słupkach i paluchy mogą się odbić
Oczywiście to kwestia gustu.
No i nie mam okna dachowego, ale akurat tak chciałem ponieważ w B8 tylko mnie drażniło (cały czas coś tam stukało i pukało na nierównościach)
W czerni jest przytulniej, pomimo ze auto jest spore w środku. Mi pasuje bardziej niż jasne, niestety nie mam ciemnych szyb ale ze auto jest czarne z zewnątrz i wewnątrz trochę się ten mankament maskuje. Według mnie wszystko na plus poza zajebistym nagrzewaniem się wnetrza w słoneczne dni
Ja między innymi ze względu na ciemną podsufitkę zrezygnowałem z R-Line i wybrałem wersję "Elegance". Jak dla mnie za ciemno w środku, ale to kwestia gustu.
Ja z kolei właśnie wziąłem rline ze względu na kierownice i czarna podsufitke. Jedyny minus to okno dachowe które mam- na bardzo dużych nierównościach czasami coś stuka, puka nad głowa, ale idzie się przyzwyczaic.
Ogólne wrażenia po wsiadaniu- super, wszystko w jednej stylistyce kolorystycznej,
Tak jak koledzy wyżej pisali- indywidualna kwestia.
Ogólne wrażenia po wsiadaniu- super, wszystko w jednej stylistyce kolorystycznej,
Tak jak koledzy wyżej pisali- indywidualna kwestia.
Arteon R-line 2.0
Mnie sie podoba, ale do elegance nie dalo sie zamowic. A rlina nie chcialem bo sie nie da zamowic wentylacji foteli...
Arteon 2.0 TSI 280 km 4motion