Discovery Media Pro
Re: Discovery Media Pro
Domniemam, że chodzi o interfejs, bo jest bez sensu.
Intuicyjnie wydawałoby się, że kropka to jakby ustawienie sceny, a to poprostu zwykły suwak gdzie ma grać głośniej. Czyli na odwrót.
Intuicyjnie wydawałoby się, że kropka to jakby ustawienie sceny, a to poprostu zwykły suwak gdzie ma grać głośniej. Czyli na odwrót.
Wg mnie jest prawidłowo czyli przesuwam w lewy górny róg i gra lewy przedni głośnik?
Arteon R-line 2.0 TDI 190 KM
-
- Member
Ja mam właśnie tak, ze jak przesune w lewy górny róg to gra prawy górny róg.
-
- Member
Wczoraj mi ściągnęło jakaś aktualizacje i dzisiaj sprawdziłem i już dobrze suwak od głośników działa.
U mnie zawias na Carplayu byl juz kilka razy. Wylaczalo glosniki od telefonu, radia itp....
Ogólnie poza tymi akcjami dziala znośnie.
Ogólnie poza tymi akcjami dziala znośnie.
-
- Member
Koło ikonek od telefonu widać kółeczko w którym są rożne cyfry. Co to jest
-
- Member
Rozwiń menu od góry i przerzuć na druga stronę i tam masz powiadomienia
Od tygodnia mam auto, a już 4 razy się aktualizowało. Ale mam też wrażenie, że z każdą aktualizacją cały ten system zaczyna w końcu działać tak, jak powinien od początku, bo w pierwsze dwa dni miałem mieszane uczucia.
Te aktualizacje Ci przychodzą jako powiadomienia na ekranie w aucie? Czy aktualizujesz ręcznie z poziomu ustawień?
Dla modelu 2019 ale przed MY2020 nie ma żadnych aktualizacji, czyli wiadomo już jak VW będzie podchodził do starszych Discovery ;-)