Dysk Twardy/Jukebox - gdzie go znajdę?
Dysk Twardy/Jukebox - gdzie go znajdę?
Witam,
Pytanie całkiem serio, gdyż już trochę zgłupiałem, gdzie znajdę dostęp do Dysku Twardego/Jukebox?
W moim poprzednim Passacie B8 Jukebox był dostępny z poziomu Źródło, w Arteonie tego nie widzę, czy jest jakieś tajemne miejsce w którym się on znajduje, czy może powinienem go jakoś aktywować, czy po prostu jest to jakaś usterka?
Z góry dzięki za odpowiedzi.
Posiadam Discover Pro - https://webspecial.volkswagen.de/vwinfo ... cac43c362a
Pytanie całkiem serio, gdyż już trochę zgłupiałem, gdzie znajdę dostęp do Dysku Twardego/Jukebox?
W moim poprzednim Passacie B8 Jukebox był dostępny z poziomu Źródło, w Arteonie tego nie widzę, czy jest jakieś tajemne miejsce w którym się on znajduje, czy może powinienem go jakoś aktywować, czy po prostu jest to jakaś usterka?
Z góry dzięki za odpowiedzi.
Posiadam Discover Pro - https://webspecial.volkswagen.de/vwinfo ... cac43c362a
- Osfald
- Senior Member
Re: Dysk Twardy/Jukebox - gdzie go znajdę?
Jeśli dobrze pamiętam w MY2020 nie ma już dostępu do dysku i opcji szafy grającej. Albo streaming albo nośnik na USB albo bluetooth...
Arteon 2.0 TSI i cztery dwudziestki nadal pracują w firmie. Sobie sprawiłem 3L kota V6 z kompresorem
Ehhh, no i tego właśnie się obawiałem po głębszym przeanalizowaniu kilku wątków, dzięki za odpowiedź.
-
- Member
Nie jest tak ze trzeba wejsc w Media i dopiero wybrac zrodlo?
Tam również zaglądałem, niestety nie ma, jest tylko dostęp do podłączonych przez USB-C nośników pamięci.
-
- Junior Member
U mnie wszytko jest dostępne.
Arteon z drugiej połowy 2018roku.
Jak tak czytam te informacje jakie cięcia Volkswagen robi to aż krew zalewa do tego ten nowy standard USB C to tez porażka bo i tak większość z nas ma jeszcze klasyczne usb.
Arteon z drugiej połowy 2018roku.
Jak tak czytam te informacje jakie cięcia Volkswagen robi to aż krew zalewa do tego ten nowy standard USB C to tez porażka bo i tak większość z nas ma jeszcze klasyczne usb.
Ciekawe czy da się wrócić do poprzedniej wersji bez wymiany całego systemu. Czy zmiany są zrobione tylko w sofcie i należy tam grzebać plus dołożyć panel do schowka czy to jest całkiem inne urządzenie. Bo funkcjonalność tego nowego jest do dupy.
RLINE stop hybrid go TDI (190KM )
- Osfald
- Senior Member
Oczywiście są to jakieś chore oszczędności. Z drugiej strony mamy w firmie wersje mk2019 i mk 2020 a korzystamy i tak tylko ze streamingu... stąd uważam, że dla jakiejś części użytkowników jest to bez znaczenia. Mnie zastanawia tylko problem upgradeu nawigacji bez użycia nośnika tradycyjnego. Nie udaje się tego zrobić w mk2020 ręcznie przez USB, tak jak w mk2019 robi się przez kartę.
Arteon 2.0 TSI i cztery dwudziestki nadal pracują w firmie. Sobie sprawiłem 3L kota V6 z kompresorem
Korzystał bym z Tidala ale chodzi on strasznie słabo , ciężko się zalogować z poziomu samochodu, jak jest już zalogowany to się sam wylogowuje. Jedyne co pozostało to przesyłanie z telefonu.
RLINE stop hybrid go TDI (190KM )
-
- Senior Member
Osfald - z większości funkcji samochodu przeciętny uzytkownik nie korzysta. Nie korzystam z : chłodzonego schowka, pozostalych kolorow ambilight, grzania tylnej szyby, halogenow przod, blokady drzwi dziecięcej....
ale to nie oznacza ze brak tych funkcjonalnosci jest dla mnie bez znaczenia.
ale to nie oznacza ze brak tych funkcjonalnosci jest dla mnie bez znaczenia.