App Connect
Re: App Connect
Witam,
czy jest ktoś z okolic Katowic, kto może mi aktywować App-connect?
czy jest ktoś z okolic Katowic, kto może mi aktywować App-connect?
Ja mogę pod Wadowicami. 1100 zł brutto legal odblokowanie z wpisem na serwer VW.
-
- Senior Member
Niestety brak youtube, przegladarki www, prz3gkadarki zdjec i pdf oraz innych aplikacji pod android. Nie korzystam z app contect ale mirrorlink- nonstop
No ok, jeśli odblokuje app connect za pomocą kodu dealera to Google mapa będzie działać
Mam DM i iPhone , czy podłączeniu kablem będzie działać youtube inne jeśli je odpalę na tel.
Mam DM i iPhone , czy podłączeniu kablem będzie działać youtube inne jeśli je odpalę na tel.
VW Arteon 2.0 BiTDI R 4MOTION
Uważaj na wersje - ja mam auto z listopada 2019 MY2020 z systemem MIB3. I niestety o ile podobno jak konfigurowałeś fabrycznie to app-connect dało sie uruchomić ale juz w 3 ASO powiedziano mi, ze dla Arteona i Passata MY2020 póki co NIE MA MOŻLIWOSCI aktywowania AppConnect - kody fo MIB2 nie działają a npowych NIE MA
(Moj systyem ma 2x USB C jedno koło skrzyni drugie w podłokietniku, nie mam juz CD ani slotów na SD ani na SIM, a e-SIM mam juz wbudowany)
(Moj systyem ma 2x USB C jedno koło skrzyni drugie w podłokietniku, nie mam juz CD ani slotów na SD ani na SIM, a e-SIM mam juz wbudowany)
Musiałeś rootować telefon?