Android Auto - Opis instalacji
- solsabisliev
- Junior Member
Re: Android Auto - Opis instalacji
Odwieczny motyw na każdym forum samochodowym. Dostałem AA od apknite i teraz mogę mieć Spotify i Waze. Wspaniale.
Czy ktoś miał problem z komendami głosowymi z google maps przy sparowaniu telefonu przez bluetooth z autem. Nagle przestało mi to działać, przez dłuższy czas nie używałem ale robiłem aktualizacje google maps w tel. W tel. widzę trasę ale cisza w głośnikach, jak wyłączę bluetooth to w tel. słychać komendy. Spotify działa przez bluetooth, android auto też po aktualizacji do najnowszej wersji.
Arteon R-line 2.0 TDI 190 KM
Mam pytanie czy Android Auto po ostatniej aktualizacji można połączyć przez WIFI z DP w Arteonie czy tylko kabel?
Arteon R-line 2.0 TDI 190 KM
Arteon 2.0 TDI Bi-Turbo SCR 4Mot. R-Line DSG
witam. niech ktoś pomoże w instalacji android auto wybaczcie ale żadna ze wskazówek podanych w tym wątku nie działa
nie mogę pobrać pliku
w menu telefonu s10+ widnieje iż "mam już zainstalowaną aplikację" nie bardzo wiem o co chodzi
telefon nie mogę sparować z samochodem w żaden sposób
usługi e-sim aktywowane konto założone . w prawdzie żona mnie wyprzedziła i założyła konto główne ale za cholerę nie kumam o co chodzi sorry za wiek 45 lat autko ma 3 dni
z góry dziękuje za pomoc .
witam. niech ktoś pomoże w instalacji android auto wybaczcie ale żadna ze wskazówek podanych w tym wątku nie działa
nie mogę pobrać pliku
w menu telefonu s10+ widnieje iż "mam już zainstalowaną aplikację" nie bardzo wiem o co chodzi
telefon nie mogę sparować z samochodem w żaden sposób
usługi e-sim aktywowane konto założone . w prawdzie żona mnie wyprzedziła i założyła konto główne ale za cholerę nie kumam o co chodzi sorry za wiek 45 lat autko ma 3 dni
z góry dziękuje za pomoc .
Do Android auto, na ogół potrzebny jest kabel. Arteon nie ma chyba jeszcze wersji bezprzewodowej.
Arteon R-line 190 TSI PureWhite
Znalazłem taki artykuł, może on coś wyjaśni:
https://www.tablety.pl/aplikacje_na_tab ... ss-google/
https://www.tablety.pl/aplikacje_na_tab ... ss-google/
Sprzęt Arteona jeszcze nie obsługuje bezprzewodowo AA
Arteon Elegance 2.0 TSI 190 ps