Discovery Media Pro 2020
-
- Junior Member
Re: Discovery Media Pro 2020
Tak
Działa poprawnie
Tidal i Apple Music
Działa poprawnie
Tidal i Apple Music
Jakich modemów lte używacie do tego celu które polecacie taki „pendrive” usb czy jakiś huawei z wewnętrzną baterią ?
bo telefon w schowku średnio się sprawdza (testowalem sony z5, ale szybko pada bateria na postoju, sam nie startuje pod ładowarką jak iphony, hotspot nie jest aktywny po restarcie, itp)
bo telefon w schowku średnio się sprawdza (testowalem sony z5, ale szybko pada bateria na postoju, sam nie startuje pod ładowarką jak iphony, hotspot nie jest aktywny po restarcie, itp)
TSI190 MY2020
Hej. Czy ktoś z Was spotkał się może z następującym problemem?
Czasem zdarza mi się, że Discovery wyrzuca monit iż połączenie z telefonem zostało utracone, po czym kilka sekund później połączenie samo wraca (Apple car play). Problem w tym, ze jeśli w tym czasie używam nawigacji samochodowej i jade po zaplanowanej trasie, to w monencie przywrócenia połączenia z telefonem auto kasuje trase. Dalej mam widok mapy, ale już nie mam wytyczonej ścieżki. Macie może jakieś pomysły?
Czasem zdarza mi się, że Discovery wyrzuca monit iż połączenie z telefonem zostało utracone, po czym kilka sekund później połączenie samo wraca (Apple car play). Problem w tym, ze jeśli w tym czasie używam nawigacji samochodowej i jade po zaplanowanej trasie, to w monencie przywrócenia połączenia z telefonem auto kasuje trase. Dalej mam widok mapy, ale już nie mam wytyczonej ścieżki. Macie może jakieś pomysły?
Odebrałem Artka z ustawionymi już stacjami, trzy województwa dalej niż moje.
Chciał bym poszukać innych stacji i ręcznie ustawić stacje w radiu?
Podpowiedzcie mi jak to zrobić?
Chciał bym poszukać innych stacji i ręcznie ustawić stacje w radiu?
Podpowiedzcie mi jak to zrobić?
Wchodzisz w ustawienia, klikasz "Scan" i wyszykuje lokalne radia. Jak jakieś znajdzie i chcesz zapisać, przytrzymujesz przez chwilę miejsce gdzie chcesz, aby dana stacja się zapisała. Jak chcesz kolejną stację wyszukać to strzałki w bok.
A gdzie to znaleźć? Mam wersję 20.4 i nie widzę w ustawieniach.
muszę to sprawdzić, ale jest też możliwe, że to TomTom odpalony w tle na carplay się odzywał na fotoradarach mimo, że jechałem na tej wbudowanej navi :-)
TSI190 MY2020
Mam pytanie odnośnie piktogramów stacji radiowych. Wszystkie poznikały co jest tego przyczyną? I jak je zaprogramować/pobrać?
R-Line 2.0 TDI 400Nm 190 KM DSG7 - Kurkuma - Stage1 - 480Nm 231KM