A na kiedy zgodnie z umową miał być? Przy zamówieniu mówili, że transport, rejestracja oto trzeba liczyć miesiąc, teraz twierdzą, że dwa tygodnie
koronawirus vs produkcja
Re: koronawirus vs produkcja
- Blazio1946
- Posting Freak
Trochę się poluźniło w urzędach i w miarę te rejestracje idą. Wcześniej (II polowa marca i kwiecień) urzędy pracowały w bardzo okrojonej obsadzie i bez obsługi petentów.
Arteon R-line 190 TSI
Zgodnie z umową miał być 8ego czerwca, ale tu chyba nikt nie brał pod uwagę zawirowań pokoronowych. Najdłużej auto czekało na transport z Niemiec.
Dzięki za info nasz podobno też od tygodnia już jest wyprodukowany i czeka. Jutro odbieramy auto zastępcze to może czegoś jeszcze się dowiemy.ADAMHAM pisze: ↑28.06.2020, 22:57Zgodnie z umową miał być 8ego czerwca, ale tu chyba nikt nie brał pod uwagę zawirowań pokoronowych. Najdłużej auto czekało na transport z Niemiec.
a ja czekam drugi na odbiór stałego dowodu od multiassist dla dwóch aut, paranoja jakaś
2.0TDI 190KM, R-Line, Kurkuma
Nasz już stoi w Warszawie, oklejony czeka na rejestrację na zastępczy dostaliśmy passata.
To szybko. Ja miałem info 18, że jest wyprodukowany. Do dziś brak innych komunikatów.
My otrzymaliśmy informację, że jest gotowy do transportu chyba 22 czerwca. Może akurat mieli miejsce na samochodzie do Wawy
Mnie już to zaczyna po woli drażnić.
Ja odbierać miałem dzisiaj ale tablice nie dojechały do salonu. Odbieram jutro.
Auto zjechało z linii produkcyjnej 30.04.
Miałem robić tablice indywidualne, ale jak się dowiedziałem, że to może jeszcze miesiąc ponad potrwać, to zrezygnowałem.
Auto zjechało z linii produkcyjnej 30.04.
Miałem robić tablice indywidualne, ale jak się dowiedziałem, że to może jeszcze miesiąc ponad potrwać, to zrezygnowałem.