Discovery Media Pro 2020
-
- Junior Member
Re: Discovery Media Pro 2020
Czy ktoś wie jak rozwiązać problem z media poniewaz podczas jazdy nie moge wgl korzystać z funkcji innych w radiu, typu ustawien różnych pokazuje mi komunikat ze ze względów bezpieczeństwa korzystanie mozliwe tylko na postoju.
A może tak ma być? By nie odrywać oczu od drogi. Niedługo by zmienić stacje trzeba będzie na pobocze zjechać
-
- Junior Member
No radio zmienić moge ale nie mogę wejść do zadnych ustawien
Wczoraj byłem w ASO na wymiane softu. Dostałem wersję 0156, póki co zniknęły wszystkie złe objawy. System szybciej się włącza, póki co nie resetuje, nie musze wciskać durnego OK podczas uruchamiania profilu. System zapamiętuje ostatnio graną piosenkę z prendrive itp.
Polecam.
Pozdrawiam,
Michał
Polecam.
Pozdrawiam,
Michał
Napewno dzięki temu updateowi nie musisz klikać OK czy może wylogowali z weconnect i niema użytkownika głownego teraz?xero pisze: ↑04.11.2020, 13:07Wczoraj byłem w ASO na wymiane softu. Dostałem wersję 0156, póki co zniknęły wszystkie złe objawy. System szybciej się włącza, póki co nie resetuje, nie musze wciskać durnego OK podczas uruchamiania profilu. System zapamiętuje ostatnio graną piosenkę z prendrive itp.
Polecam.
Pozdrawiam,
Michał
Wydaje mi się, że niektorzy już mieli wcześniej wersje 0156 u mnie niestety nadal 0152 i pytałem na supporcie weconnect, że radio powinno się uaktualniać z neta automatycznie (do tej pory widzę tylko, że uaktualniają się tylko mapy, soft radia nie), ale dopytam jeszcze raz.
TSI190 MY2020
Ja mam wersje 0156 i muszę klikać ok, a radio jak fixowalo tak fixuje.
R.I.P. Arteon 2.0tdi 190km R-line
Arteon 2.0tsi 190km R-line
Arteon 2.0tsi 190km R-line
-
- Member
Tez mam 156 i jak po odpaleniu auta nie wrzucam wstecznego, tylko jadę do przodu to po chwili znika menu powitalne. Natomiast jak wrzucę wsteczny i odpali kamerę to wtedy już musze klikać OK.
A czy można samemu wgrać taka aktualizacje czy trzeba do serwisu jechać
-
- Member
Serwis, tylko i wyłącznie. Ja miałem problem ze zmianą piosenki na nastepna z przycisku na kierownicy, przeskakiwało o dwie piosenki. Zgłosiłem i rozwiązaniem problemu bylo update do 156.
Powiedz, że masz czasami ten sam objaw co u mnie i wtedy powinni zaaktualizowac. Mozliwe, ze wcześniej nie zauważyłem, ale po update pojawiło mi się radio internetowe.
Powiedz, że masz czasami ten sam objaw co u mnie i wtedy powinni zaaktualizowac. Mozliwe, ze wcześniej nie zauważyłem, ale po update pojawiło mi się radio internetowe.