Witam wszystkich
borykam się z montażem i adaptacja kodowaniem lamp z wersji usa na eu w wersji dynamiczny kierunkowskaz.
Byłbym wdzięczny gdyby ktoś kto posiada arteona z tylnymi lampami z kierunkowskazem dynamicznym i jest w posiadaniu obd eleven zrobił screeny u siebie, a potem podesłał mi najlepiej na maila [email protected]
Wejść w Sterowniki:
09 centralny układ elektroniczny
Adaptacja
Leuchte2SL VLB10
SCREENY WSZYSTKICH USTAWIEŃ
Leuchte3SL VRB21
SCREENY WSZYSTKICH USTAWIEŃ
Lampy oczywiście mam kupione i zamontowane z eu z dynamicznym kierunkowskazem.
Będę mega wdzięczny za pomoc
Zmiana lamp i kodowanie adaptacja z USA na EU dynamiczne kierunki
Re: Zmiana lamp i kodowanie adaptacja z USA na EU dynamiczne kierunki
Chcesz to mogę Ci to ogarnąć.
-
- Member
Tylne lampy i kierunkowskaz to inne adresy:
Witam wszystkich
znowu jestem szczęśliwym posiadaczem Arteona teraz świeższy 2021 i borykam się z adaptacją/kodowaniem lamp zmiana ze zwykłych USA na EU IG.LIGHT.
Byłbym wdzięczny gdyby ktoś kto posiada arteona EU z tylnymi lampami IG.LIGHT i jest w posiadaniu OBD ELEVEN lub VCDSa zrobił screeny/zdjęcia u siebie, a potem podesłał na prive lub tutaj dla potomnych - chodzi o takie tabelki jak na ww. zdjęciach od @mariusz123a
Wejść w Sterownik: 09 centralny układ elektroniczny -> Adaptacja -> WKLIKNĄĆ SIĘ W NW. I ZROBIĆ SCREENY:
Leuchte16BLK SLB35BLK SL KC9
Leuchte17TFL R BLK SRB3TFL R BLK SR KC3
Leuchte18BLK HLA60
Leuchte19BLK HRC31
Lampy oczywiście mam kupione i zamontowane.
NUMER KATALOGOWE MOICH NOWYCH LAMP:
3G8 945 307 AF
3G8 945 308 AF
3G8 945 207 N
3G8 945 208 N
znowu jestem szczęśliwym posiadaczem Arteona teraz świeższy 2021 i borykam się z adaptacją/kodowaniem lamp zmiana ze zwykłych USA na EU IG.LIGHT.
Byłbym wdzięczny gdyby ktoś kto posiada arteona EU z tylnymi lampami IG.LIGHT i jest w posiadaniu OBD ELEVEN lub VCDSa zrobił screeny/zdjęcia u siebie, a potem podesłał na prive lub tutaj dla potomnych - chodzi o takie tabelki jak na ww. zdjęciach od @mariusz123a
Wejść w Sterownik: 09 centralny układ elektroniczny -> Adaptacja -> WKLIKNĄĆ SIĘ W NW. I ZROBIĆ SCREENY:
Leuchte16BLK SLB35BLK SL KC9
Leuchte17TFL R BLK SRB3TFL R BLK SR KC3
Leuchte18BLK HLA60
Leuchte19BLK HRC31
Lampy oczywiście mam kupione i zamontowane.
NUMER KATALOGOWE MOICH NOWYCH LAMP:
3G8 945 307 AF
3G8 945 308 AF
3G8 945 207 N
3G8 945 208 N