Discovery Media Pro 2020
Re: Discovery Media Pro 2020
Globus już nie jest szary, mogę wybrać swój profil. Dziś za to zaczęły się problemy z urządzeniem. Zawiesza sie, słychać pisk i resetuje się.
Odbieranie połaczenia powoduje, że włącza się tryb głośnomówiący w telefonie gdzie muszę przełączyć na BT. Wcześniej było ok.
Odbieranie połaczenia powoduje, że włącza się tryb głośnomówiący w telefonie gdzie muszę przełączyć na BT. Wcześniej było ok.
Mam to samo!!
Jeżeli ktoś ma na to jakieś rozwiązanie to bardzo proszę o podzielenie się.
Resetowało mi się 28.06 w trakcie dłuższej podróży z rosnącą częstotliwością. Pierwszy raz po około godzinie, pod koniec podróży co jakieś 10 minut. Kolejnego dnia też co chwilę. Gdzieś przeczytałem o przytrzymaniu ikonki power 10 sekund i wydawało się że pomogło, dzień był spokój - dziś znowu wróciło
Resetowało mi się 28.06 w trakcie dłuższej podróży z rosnącą częstotliwością. Pierwszy raz po około godzinie, pod koniec podróży co jakieś 10 minut. Kolejnego dnia też co chwilę. Gdzieś przeczytałem o przytrzymaniu ikonki power 10 sekund i wydawało się że pomogło, dzień był spokój - dziś znowu wróciło
Tylko ASO. Wgranie nowych sterowników powinno pomóc.
Czy naklejaliście może jakąś folie\szkło ochronne na wyświetlacz? Zamówiłem na znanym portalu szkło ale jest o co najmniej 0,5cm za małe z każdej strony za małe - odesłałem.
Ja zamawiałem 2 na AliExpress i oba są ok. Przyczepianie banalne i faktycznie niewiele się palcuje.
Arteon Shooting Brake R 2.0 TSI 320HP
Arteon Elegance 2.0 TSI 190KM (MY2018)
-
- Junior Member
Ja dziś znów mam problem z szarym globusem ktoś tez? Czy tylko mojego dotyczy?
Spokojnie, u mnie i w samochodzie kolegi również nie było We Connect. Na chwilę obecną wszystko działa.piotrekrek pisze: ↑10.07.2021, 15:44Ja dziś znów mam problem z szarym globusem ktoś tez? Czy tylko mojego dotyczy?
Ave Arteon
Obyś Żył Wiecznie!
Pozdrawiam.
MY 2021 R-Line TSI 190 kM
Obyś Żył Wiecznie!
Pozdrawiam.
MY 2021 R-Line TSI 190 kM
Miałem podobnie, reset ręczny nie pomaga. Aso coś grzebnęło (wgranie nowego opragromowania? sterowników? nie wiem dokładnie) i problem się skończył.Bartek79 pisze: ↑01.07.2021, 17:07Mam to samo!!
RLINE stop hybrid go TDI (190KM )