Pytania przedzakupowe
Re: Pytania przedzakupowe
Nie no słabo - mało informacji na stronie, a i sprzedawcy nie wiedzą co sprzedają :/ - to a propos przednich świateł.
Witam wszystkich!
Konfiguruję 1 VW w swoim życiu i ma być to Arteon SB i generalnie wiem co chcę ale zastanawiam się nad szklanym dachem którego nigdy w żadnym aucie nie miałem, czy osoby które go posiadają mogłyby się wypowiedzieć nt. sensowności jego zakupu, ktoś pisał że skrzypi, że pęka ale z drugiej strony ładnie wyglada i chyba dodaje coś do funkcjonalności ?
Konfiguruję 1 VW w swoim życiu i ma być to Arteon SB i generalnie wiem co chcę ale zastanawiam się nad szklanym dachem którego nigdy w żadnym aucie nie miałem, czy osoby które go posiadają mogłyby się wypowiedzieć nt. sensowności jego zakupu, ktoś pisał że skrzypi, że pęka ale z drugiej strony ładnie wyglada i chyba dodaje coś do funkcjonalności ?
Jak jesteś wysoki to obniża sufit - podobno kłopotliwie >190cm wzrostu.Dan_385 pisze: ↑10.10.2021, 18:36Witam wszystkich!
Mam 194cm ale zanim przeczytałem na forach że to może być problem to byłem na 2 jazdach testowych z szyberdachem i mi nie przeszkadzało :-)
Teraz mi trochę smutno -> kierunki jako lampki a nie ledy - luz. Zwykłe light assist zamiast tzw matrixy - luz.
Ale jakbym wiedział że są słabsze to teraz bym dopłacił te 6k zł. W nocy jednak kilka lumenów więcej zawsze na plus.
Mogłeś mnie nie uświadamiac teraz mi smutno.
Btw jest możliwość podmiany przednich lamp na te lepsze ?? I jaki koszt w ASO ?? Bo nie chce stracić gwarancji i robić gdzieś indziej
miałem dokładnie takie samo myślnie jak Ty. Za samo wyciannie, kierunowskazy i pasek ledowy (trochę odpustowy) nie miałem zamiaru dopłacać 6k. Połowa większa moc świecenia zmienia już postać rzeczy. Takie informacje powinny być łatwo dostępne, a nie dopiero przy 10 mailu z centralą VW...Janol pisze: ↑14.10.2021, 18:40Teraz mi trochę smutno -> kierunki jako lampki a nie ledy - luz. Zwykłe light assist zamiast tzw matrixy - luz.
Ale jakbym wiedział że są słabsze to teraz bym dopłacił te 6k zł. W nocy jednak kilka lumenów więcej zawsze na plus.
Mogłeś mnie nie uświadamiac teraz mi smutno.
Btw jest możliwość podmiany przednich lamp na te lepsze ?? I jaki koszt w ASO ?? Bo nie chce stracić gwarancji i robić gdzieś indziej