Czas oczekiwania na samochód
Re: Czas oczekiwania na samochód
Mój 06.12.2021 zjechał z taśmy, zamawiany 10.07.2021
Witam _ Ja zamawiałem końcem czerwca SB TDI 4motion praktycznie z wszystkimi dodatkami - końcem listopada pojawił się vin z którego wynika że to fabryka w Osnabrück a nie Emden ale od 1 grudnia ciągle tylko szkic w my volkswagen - sprzedawca twierdzi że pomimo tego auto może być już w transporcie ale ja już nie wieże że w tym roku wyjadę - miał ktoś z Was tak że pomimo że szkic nie przekształcił się w wizualizacje to auto przyjechało ?
Arteon Shooting Brake R-Line 2.0 l TDI SCR 4MOTION
Ja dziś widziałem transport nowiutkich Arteonków i kilka sztuk Passatów więc może dojedzie mój handlowiec ostro twierdzi że w tym roku wyjadę swoim
Ja zamawiałem dokładnie 30.06 odebrany 10.11. u mnie przy rozpoczęciu produkcji zniknął obrazek a pojawił się szkic. Po wyprodukowaniu odwrotnie tj. Zniknął szkic a pojawił się obrazek. Jeśli jest Vin to raczej zjechał z taśmy. Teraz tylko transport do PL do Poznania i do konkretnego Dilera. W moim przypadku trwało to około 3tyg włącznie z rejestracjąSB4M pisze: ↑14.12.2021, 16:21Witam _ Ja zamawiałem końcem czerwca SB TDI 4motion praktycznie z wszystkimi dodatkami - końcem listopada pojawił się vin z którego wynika że to fabryka w Osnabrück a nie Emden ale od 1 grudnia ciągle tylko szkic w my volkswagen - sprzedawca twierdzi że pomimo tego auto może być już w transporcie ale ja już nie wieże że w tym roku wyjadę - miał ktoś z Was tak że pomimo że szkic nie przekształcił się w wizualizacje to auto przyjechało ?
Właśnie doczytałem , że Osnabruck produkuje Arteony od września tego roku, ale tylko wersje SB. Jak ktoś zamawiał SB to ma perspektywę realizacji zamówienia, bo ten zakład jeszcze pracuje.SB4M pisze: ↑14.12.2021, 16:21Witam _ Ja zamawiałem końcem czerwca SB TDI 4motion praktycznie z wszystkimi dodatkami - końcem listopada pojawił się vin z którego wynika że to fabryka w Osnabrück a nie Emden ale od 1 grudnia ciągle tylko szkic w my volkswagen - sprzedawca twierdzi że pomimo tego auto może być już w transporcie ale ja już nie wieże że w tym roku wyjadę - miał ktoś z Was tak że pomimo że szkic nie przekształcił się w wizualizacje to auto przyjechało ?
@Bury182 - a to były liftbacki czy SB?
Liftbacki
Auto zamówiłem 8 września w ogóle nie było szkicu w My Volkswagen, a odebrałem już 30 listopada więc nie ma reguły będzie dobrze Pozdrawiam.SB4M pisze: ↑14.12.2021, 16:21Witam _ Ja zamawiałem końcem czerwca SB TDI 4motion praktycznie z wszystkimi dodatkami - końcem listopada pojawił się vin z którego wynika że to fabryka w Osnabrück a nie Emden ale od 1 grudnia ciągle tylko szkic w my volkswagen - sprzedawca twierdzi że pomimo tego auto może być już w transporcie ale ja już nie wieże że w tym roku wyjadę - miał ktoś z Was tak że pomimo że szkic nie przekształcił się w wizualizacje to auto przyjechało ?
A miałeś nadany VIN?Madziaro pisze: ↑15.12.2021, 18:21Auto zamówiłem 8 września w ogóle nie było szkicu w My Volkswagen, a odebrałem już 30 listopada więc nie ma reguły będzie dobrze Pozdrawiam.SB4M pisze: ↑14.12.2021, 16:21Witam _ Ja zamawiałem końcem czerwca SB TDI 4motion praktycznie z wszystkimi dodatkami - końcem listopada pojawił się vin z którego wynika że to fabryka w Osnabrück a nie Emden ale od 1 grudnia ciągle tylko szkic w my volkswagen - sprzedawca twierdzi że pomimo tego auto może być już w transporcie ale ja już nie wieże że w tym roku wyjadę - miał ktoś z Was tak że pomimo że szkic nie przekształcił się w wizualizacje to auto przyjechało ?
Nie, cały czas wyświetlała się informacja o błędnym numerze zamówienia.pzdr.
Bardzo Dziękuję za odpowiedź _ w moim przypadku wczoraj szkic zamienił się w wizualizacje spowrotem wiec auto zjechało z taśmy dziwne ze trwało to 17 dni teraz czekam na transport mam nadzieję że na sylwestra zrobię Arteonem pierwsza wycieczkę
Arteon Shooting Brake R-Line 2.0 l TDI SCR 4MOTION