Audio BT i okładki albumów
Audio BT i okładki albumów
Czy wiecie dlaczego słuchając muzyki ze Spotify i Tidal przez Audio BT na ekranie nie wyświetlają mi się okładki albumów? Jest tylko czarny kwadrat w miejscu okładki.
Re: Audio BT i okładki albumów
U mnie to działa losowo - czasami są, czasami nie. Żadnej zależności nie znalazłem. Pewnie zależy czy poprawnie któryś z profili bluetooth się zainicjuje.
To lipa, że tak podstawowa i naturalna funkcja jak prezentacja okładki płyty przy słuchaniu muzyki z Audio BT jest w Arteonie praktycznie niedostępna.
To na pewno nie działa w tej usłudze, co ma być/jest wyłączona, a przynajmniej nie w nowszych arteonach. Słusznie tam napisał ktoś wyżej - pojawiają się czasem okładki podcastów, czy mało znanych utworów które na 100% nie są dostępne w jakiejś centralnej bazie i ja również uważam, że to się odbywa bluetoothem a nie żadną usługą zewnętrzną.
Znalazłem info, że okładki są możliwe do transmisji profilem AVRCP od wersji 1.6 i pewnie ten profil czasami nie inicjalizuje się poprawnie.
Znalazłem info, że okładki są możliwe do transmisji profilem AVRCP od wersji 1.6 i pewnie ten profil czasami nie inicjalizuje się poprawnie.
Nie działa, musisz mieć Android Auto i podłączenie przez kabel, na karcie SD normalnie się wyświetlają.