Zapasowy zestaw żarówek do Arteona
Zapasowy zestaw żarówek do Arteona
Czy ktoś spotkał się z zestawem żarówek do Arteona. Wen wszystkich moich dotychczasowych samochodach (a zwykle to były vw) można było nabyć takie dedykowane zestawy, czy to w ASO czy na allegro. Do tego samochodu nie znalazłem. Może ktoś miał więcej szczęścia. Zestawy typu Bosch lub Osram i "no-name" nie maja wszystkich potrzebnych elementów a często też zawierają niepotrzebne. Będę wdzięczny za pomoc.
Re: Zapasowy zestaw żarówek do Arteona
To jakiś żart?
W Arteonie raczej już nie ma tradycyjnych żarówek. Wszystko led. A w zwiazku z tym całe płytki z diodą itp.
W Arteonie raczej już nie ma tradycyjnych żarówek. Wszystko led. A w zwiazku z tym całe płytki z diodą itp.
d_jack pisze: ↑11.09.2022, 18:13Czy ktoś spotkał się z zestawem żarówek do Arteona. Wen wszystkich moich dotychczasowych samochodach (a zwykle to były vw) można było nabyć takie dedykowane zestawy, czy to w ASO czy na allegro. Do tego samochodu nie znalazłem. Może ktoś miał więcej szczęścia. Zestawy typu Bosch lub Osram i "no-name" nie maja wszystkich potrzebnych elementów a często też zawierają niepotrzebne. Będę wdzięczny za pomoc.
Arteon Shooting Brake R 2.0 TSI 320HP
- Osfald
- Senior Member
Re: Zapasowy zestaw żarówek do Arteona
Kolega sobie sprawdzi czy WSZYSTKIE Arteony mają WSZĘDZIE LEDy.
Wątpię jednak aby był dedykowany zestaw żarówek do kierunkowskazów przednich...
Arteon 2.0 TSI i cztery dwudziestki nadal pracują w firmie. Sobie sprawiłem 3L kota V6 z kompresorem