Czas oczekiwania na samochód
Re: Czas oczekiwania na samochód
Wracając do mojej rozmowy z dealerem - powiedział coś takiego że maksymalnie przyspieszają produkcje Arteonów bo na horyzoncie są zmiany homologacyjnie i że jeśli nie będzie gotowy do jakiejś daty w najbliższej przyszłości (niestety nie powiedział jakiej lub nie zrozumiałem/ nie odnotowałem) to wstrzymają odbiór nawet do 2023
R-Line 2.0 TSI 190
No ja bym do niego w tej sprawie zadzwonił, bo to w sumie ważna informacja ..awprawo pisze: ↑14.09.2022, 08:50Wracając do mojej rozmowy z dealerem - powiedział coś takiego że maksymalnie przyspieszają produkcje Arteonów bo na horyzoncie są zmiany homologacyjnie i że jeśli nie będzie gotowy do jakiejś daty w najbliższej przyszłości (niestety nie powiedział jakiej lub nie zrozumiałem/ nie odnotowałem) to wstrzymają odbiór nawet do 2023
Nasz zamówiony w sierpniu 22 i planowany odbiór styczeń 2023
Udało się komuś już odebrać autko wyprodukowane w sierpniu? Czy dalej macie status wyprodukowany bez faktury ?
ja tez, stoi w Emden 3 tyg. juz i VGP nie wie dlaczego
ps pamietajcie, ze konczy sie III kwartal i dealerom i VGP zalezy, zeby wydac te auta jeszcze we wrzesniu
ps pamietajcie, ze konczy sie III kwartal i dealerom i VGP zalezy, zeby wydac te auta jeszcze we wrzesniu
Ludzie czekają po pół roku lekko na samochód.
Ktoś ma jakieś informacje o transporcie, status wyprodukowany bez faktury. Ruszyło się już komuś coś z autkiem wyprodukowanym w sierpniu
Ja właśnie dostałem info od dealera, że .... nic się nie zmieniło.
Wyprodukowany bez FV 25 sierpnia
Wyprodukowany bez FV 25 sierpnia
Ciekawe kiedy coś ruszy, nie dostałeś żadnego info dlaczego tak może być?