Arteon dla rodziny
Re: Arteon dla rodziny
Mi się Arteon na wyjazdy rodzinne do Chrowacji spisuje wzorowo. Pakujemy się bez problemów ja, żona, córka (15l) i chrześniaczka żony (19l). Ale jeździmy Tu: www.valalta.hr więc za dużo ubrań (a w zasadzie wcale) nie potrzeba na 2 tyg a przy 3 kobitach to na pewno robi różnice w bagażniku.
To masz racje, dla starszej corki, zaglowek mam zdemontowany. Pozniej wrzuce zdjecie jak to u mnie wyglada
Arteon 2.0 TSI 190HP R-Line
- Osfald
- Senior Member
Nisko narysowany sedan jako rodzinne auto... chyba nie bardzo. Są lepsze propozycje.
Nie wiem jak wersja kombi arteona. Nie miałem jeszcze okazji sprawdzić
Nie wiem jak wersja kombi arteona. Nie miałem jeszcze okazji sprawdzić
Arteon 2.0 TSI i cztery dwudziestki nadal pracują w firmie. Sobie sprawiłem 3L kota V6 z kompresorem
Kombi jest kilka cm wyższe "z tyłu" więc może zrobić różnicę (w kwestii zmieszczenia fotelika)
R-Line 2.0 TSI 190
I potem ten beżowo-czerwony nie zmieści się na wysokość zapewne, bo zaokrąglenie sufitu go blokuje. Jak ja się zdziwiłem jak odebrałem auto i tego samego dnia próbowałem założyć fotelik
2.0 TSI 190 KM, 2021
Mieści się na styk, ale pod warunkiem, że zagłówek jest zdjęty. My podjechaliśmy do sklepu i przymierzaliśmy foteliki który spasuje bo tak jak mówisz, nie każdy się zmieści, ten ma plus taki, że jest "smukły" ponieważ jest już na zwykły pas. A dla mniejszych dzieci jeżeli fotelik ma swoje pasy, a nie jest obrotowy, to nie wyobrażam sobie tej katorgi. Bo starsza wsiada do swojego fotelika i zapina się już sama.
Arteon 2.0 TSI 190HP R-Line
-
- Junior Member
odpuszczamy Arteona szkoda bo bardzo nam się podoba - ale zupełnie nie jest to auto rodzinne na 2+3 - kierunek -> KODIAQ
Też dość fajne auto,a Kodiaq RS nawet przewyższa Arteona w osiągach, przy zbliżonej cenie. Chyba dobry wybór.dzentelman pisze: ↑29.03.2023, 10:38odpuszczamy Arteona szkoda bo bardzo nam się podoba - ale zupełnie nie jest to auto rodzinne na 2+3 - kierunek -> KODIAQ
Ave Arteon
Obyś Żył Wiecznie!
Pozdrawiam.
MY 2021 R-Line TSI 190 kM
Obyś Żył Wiecznie!
Pozdrawiam.
MY 2021 R-Line TSI 190 kM