Witam wszystkich!
W maju tego roku odebrałem swojego Artka SB i od początku jest z nim jakiś problem, polegający na braku dźwięku z radia.
Dzieje się tak raz na kilkanaście - dziesiąd odpaleń samochodu. Po prostu jest głucho, Radio na ekranie niby jest, wyświetla grafikę, menu działa, suwak głośności się rusza wszystko cacy a dźwięku brak. Po ponownym odpaleniu dzwięk już jest. Mam Discovery Pro plus HK audio.Spotkał się już ktoś z podobnym zjawiskiem?
Brak dźwięku z radia
Re: Brak dźwięku z radia
Miałem tak w wersji z 2019 przed liftem i skończyło się na wymianie jakiegoś sterownika w Discovery Pro za 12 tys. PLN . Na początku chcieli mnie spławić bo powiedzieli że wgrali nowy soft i jak nie pomoże to oni nie znają innego rozwiązania. No i nie pomogło i nadal dźwięk znikał ale po bardziej 'zdecydowanej' interwencji wymienili sterownik i spokój prawie dwa lata.
Arteon R-line 2.0 TDI 190 KM
Miałem tak w maju, obecnie nie zauważyłem tego problemu. Cudowne ozdrowienie
U mnie raz nie było dźwięku, Discovery pro. Po wyłączeniu i włączeniu zapłonu problem zniknął
Też to miałem. Aktualizacja Infotaiment mi pomogła.szaran pisze: ↑13.08.2023, 17:57Witam wszystkich!
W maju tego roku odebrałem swojego Artka SB i od początku jest z nim jakiś problem, polegający na braku dźwięku z radia.
Dzieje się tak raz na kilkanaście - dziesiąd odpaleń samochodu. Po prostu jest głucho, Radio na ekranie niby jest, wyświetla grafikę, menu działa, suwak głośności się rusza wszystko cacy a dźwięku brak. Po ponownym odpaleniu dzwięk już jest. Mam Discovery Pro plus HK audio.Spotkał się już ktoś z podobnym zjawiskiem?
2.0 TSI 190hp R-Line