Ja mam PRO w passacie już ponad 2 lata, obsługa dotykowa i szczerze mówiąc nie widzę jakiś niedogodności pod kątem odcisków na ekranie. Owszem, są, ale ekran jest matowy, tak więc nie rzuca się tak w oczy. Nowe Discovery PRO w Arteonie jest chyba z szybą, tak więc tu może to wyglądać trochę odmiennie. Nie jestem pewien, nie widziałem na żywo. Jeśli ekran jest tak wykończony jak w MEDIA, bądź w starym PRO, to ja bym się nie martwił. Jak będzie szyba, to odciski niestety będą widoczne.pereira pisze: jeszcze taki powrot do jednego tematu - czy ktoś z szanownych forumowiczow rozwaza w ogole zakup DISCO MEDIA zamiast PRO? Ja osobiście tez zamowilem PRO, ale nadal nie pozbyłem się wątpliwości co do funkcjonalności tego zestawu. Wyglada super, ale mam mieszane uczucia co do ergonomii użytkowej - czystość ekranu, brak pokretel itd... a może w zamian warto się skusic na dodatkowe wyciszenie wnętrza? jakie sadzicie?
Co do braku pokręteł - ja też to uważam za nierozsądne rozwiązanie, jednakże ich brak nie jest uporczywy. Ja w ogóle nie korzystam z pokręteł u siebie, poziomem głośności steruje z kierownicy.