W nowszych Iphonach ten problem nie występuje, z tego co ja zauważyłem problemem nie jest radio, a telefon, który po nagrzaniu się, przestaje reagować lub reaguje z bardzo dużym opóźnieniem i to jest powodem zrywania połączenia bo telefon nie odpowiada.Czesław_K pisze: ↑28.03.2023, 09:35Telefon grzeje się mocno, to prawda. Udało mi się wyeliminować przerywanie spotify i reset radia. Wyłączyłem w ustawieniach opcję "aktywne wifi". Fakt, że powinno działać razem z tą opcją zaznaczoną, ale jak widać nie można mieć wszystkiego:). W serwisie powiedzieli, że znają problem, ale nic nie poradzą, centrala pracuje nad upgrade'm oprogramowania...
Apple car
Re: Apple car
Arteon 2.0 TSI 190HP R-Line
Hej,
co prawda Android Auto - ale - nawigacja google wyświetla się po około minucie
R-Line 2.0 TSI 190
Cześć, a ja mam taki problem z Apple CarPlay, że po jakimś czasie obraz zaczyna się rozmazywać jak na zdjęciu. Muszę wtedy wcisnąć przycisk wyboru trybu jazdy i zamknąć go X. CarPlay zaczyna działać wtedy poprawie, co jakiś czas problem występuje ponownie. Byłem wczoraj w VW i zrobili update softu jednak nic to nie pomogło, problem cały czas występuje. Do tego obserwuję, że mapy mają około 1-2 sekundy opóźnienia w stosunku do tego co pokazują i gdzie jest auto. Tak samo wybranie jakiekolwiek opcji na mapie działa z opóźnieniem. Czy miał ktoś coś podobnego? Wiecie jak to naprawić?
Telefon którego używam to iPhone 14pro.
Telefon którego używam to iPhone 14pro.
Witajcie.
Jestem świeży uzytkownikiem Arteona 2018. Samochód łaczy mi się telefonem bez problemu. Jednak apple Car tylko po kablu.
Czy jest opcja aby też był bezprzewodowo. Trzeba coś zakodować ?
Radio to discover media jak na zdjeciu powyżej.
Jestem świeży uzytkownikiem Arteona 2018. Samochód łaczy mi się telefonem bez problemu. Jednak apple Car tylko po kablu.
Czy jest opcja aby też był bezprzewodowo. Trzeba coś zakodować ?
Radio to discover media jak na zdjeciu powyżej.
Na zdjęciu powyżej jest Discover Pro.
2018r masz MIB2 i połączenie po kablu.
U mnie też idzie wyłącznie po kablu.
Okej. Dobrze wiedzieć i nie mam co szukać zatem. W sumie i tak trzeba zazwyczaj ładować tel jak sie jedzie w trasie, Niestety miejsce na ladowanie indukcyjne nie miesci telefonu.