Travel Assist obecnie niedostępny
-
- Junior Member
Re: Travel Assist obecnie niedostępny
Dzięki wielkie
-
- Junior Member
U mnie wyświetlanie komunikatu jest chyba po części związane ze stopniem naladowania aku. Jazda w koło komina się wyświetla, wystarczy trasa i spokój na 2-3 dni. Serwis powiedział że jest ok. Dałem sobie spokój z serwisem. Czas kupić moduł i zobaczymy 
Olej chłopie tych złodzieji. Oni tylko gadaja tak jak dla nich opłacalne.dzidek1968 pisze: ↑07.03.2025, 17:27U mnie wyświetlanie komunikatu jest chyba po części związane ze stopniem naladowania aku. Jazda w koło komina się wyświetla, wystarczy trasa i spokój na 2-3 dni. Serwis powiedział że jest ok. Dałem sobie spokój z serwisem. Czas kupić moduł i zobaczymy![]()
Naładuj porządnie akumulator. Też mi w aso mówili, że błędami może spać wszystko jak akumulator nie domaga.dzidek1968 pisze: ↑07.03.2025, 17:27U mnie wyświetlanie komunikatu jest chyba po części związane ze stopniem naladowania aku. Jazda w koło komina się wyświetla, wystarczy trasa i spokój na 2-3 dni. Serwis powiedział że jest ok. Dałem sobie spokój z serwisem. Czas kupić moduł i zobaczymy![]()
Dokładnie, według mnie również nie masz naładowanego porządnie akumulatora.
-
- Junior Member
Może i racja, ale to jakaś paranoja. Wiadomo że jeżdżąc w koło komina nie będzie w pełni naładowany. Widać że trzeba walić tylko trasę aby nie sypało komunikatami. Na razie nie wyświetla się travel..... zobaczymy co dalej będzie. W razie co płynie moduł z Chin.