Witam kolegów!
Dziś rano zauważyłem że podczas składania wyświetlacza head-up deskę rozdzielczą czy jego praktycznym schowaniu w deskę zaczynał mi skakać gdy do tej pory wysuwał się i chował całkowicie płynnie natomiast dziś przy składaniu zaczął jakby przeskakiwać. Pytanie czy to jest jakaś usterka? czy to jest jakiś element który można przesmarować i jeśli tak to gdzie i czym przesmarować ten mechanizm?
Składanie Head-up
Re: Składanie Head-up
U mnie też lekko przeskakuje przy składaniu. Niemniej jednak praktycznie z niego nie korzystam bo drażni mnie ta szybka.
Mazda ma wyświetlane na przedniej szybie i świetnie to działa a tutaj taki bubel...
Mazda ma wyświetlane na przedniej szybie i świetnie to działa a tutaj taki bubel...
Arteon 2.0 TSI Shooting Brake '21 190 KM DNNA | R-Line | DSG DQ381 | DCC | Nashville 245/35 R20 | obniżony o 20 mm
Re: Składanie Head-up
To akurat prawda, kolejny element do popsucia... Ale ale, jak zauwazylem ze head up skacze przy skladaniu to kiedy sie rozlozyl, poruszalem nim troche i przy skladaniu troche mu pomoglem lekko go dociskajac i juz nie skacze, idzie plynnie. Sprobuj