Travel Assist obecnie niedostępny
Re: Travel Assist obecnie niedostępny
Ja proponuje 100% rozwiązanie problemu z zachowaniem pełnej sprawności samochodu i systemów. Wymiana kierownicy na NOWĄ, kodowanie, aktualizacja sterowników A5, 19, 13 ONLINE i śmiga jak należy. Wszystko wykonuję od ręki, kierownica dostępna u mnie z dnia na dzień. Orneta Warmińsko-Mazurskie. Zapraszam do kontaktu.
Witam! U mnie 2 razy wymieniona kierownica na gwarancji, za każdym razem komunikat travel assist niedostępny, obecnie niedługo kończy się gwarancja i znowu ten sam komunikat, jestem umówiony do serwisu, problem wraca średnio raz w roku, nie wiem co zrobię po gwarancji która wkrótce się skończy. Wygląda na to że te nowe kierownice są też wadliwe 
Zależy na jaką kierownicę wymieniają, jeśli na taką samą to tak problem wróci, wydane jest TPI co do tych kierownic. Są poprawione na których usterka nie wraca.
Mi niedawno wymienali na nową i znów problem wrócił więc może wydaja ze starych zapasów nadal.
Jak coś zapraszam ogarnę temat.
Powiem Wam tak. W dupie z tym ASO. Ja kierownicy nir wymieniałem. Pojechałem do turzola do VAG Studio. Za ok klocka macie temat ogarnięty softowo permanentnie.. Wszystko działa i nie jest to maskowanie błędu.