Arteon - najem długoterminowy
Arteon - najem długoterminowy
Hej,
mam pytanie czy ktoś brał Arteona w najem długoterminowy. VW Bank ma opcję leasingu + przedłużona gwarancja/umowa serwisowa/ubezpieczenie na 1 rok + rata balonowa 45%. Patrzę poza tym na Arval i wygląda ciekawie zakładając, że ubezpieczenie, opony i pełny serwis, jest w cenie na cały okres umowy.
Ja aktualnie kończę najem w Raiffeisen Leasing (aktualnie PKO Leasing), ale po przejęciu z tego co prównywałem z Arvalem to są drodzy.
Macie może doświadczenia z jakąś inna firmą?
Dzięki za wszelką pomoc:)
mam pytanie czy ktoś brał Arteona w najem długoterminowy. VW Bank ma opcję leasingu + przedłużona gwarancja/umowa serwisowa/ubezpieczenie na 1 rok + rata balonowa 45%. Patrzę poza tym na Arval i wygląda ciekawie zakładając, że ubezpieczenie, opony i pełny serwis, jest w cenie na cały okres umowy.
Ja aktualnie kończę najem w Raiffeisen Leasing (aktualnie PKO Leasing), ale po przejęciu z tego co prównywałem z Arvalem to są drodzy.
Macie może doświadczenia z jakąś inna firmą?
Dzięki za wszelką pomoc:)
Re: Arteon - najem długoterminowy
Może coś więcej w takim razie możesz napisać? Może być priv.
Jaki samochod i jaki rzad wielkosci raty?
Arteon 190 KM Benzyna, Elegance dużo dodatków cena katalogowa 184 000 po rabacie 163 000.
-
- Senior Member
8nformacja konkret powinna zawierac: cena auta katalog, cena po rabacie, wysokosc oplaty wstepnej, rata mies8ecxna, okres najmu min i max, ilosc /limit km, zakres ( opony, oleje, szkody, ubezpieczenie)
-
- Senior Member
Dla przykladu audi rs6 cena katalog 590 po rabacie 498.
Rata netto 5k netto na 2 lata, wstepna oplata 26k. Limitu km nie znam, ubezpieczenie w cenie i serwisy
Rata netto 5k netto na 2 lata, wstepna oplata 26k. Limitu km nie znam, ubezpieczenie w cenie i serwisy
ja za Arteona który cenikowo 210 tyś PRZY VW Bank Polska dostałem ostateczną cenę 171 tyś z ubezpieczeniem w racje i Fan dla przebiegu 40 tyś rocznie i serwisami na 3 lata wyszło 3100 brutto wpłata własna 0 procent:)
39k rabatu??