Montaż elektrycznej klapy bagażnika
Montaż elektrycznej klapy bagażnika
Koledzy, koleżanki,
Tak się składa, że moj egzemplarz nie posiada elektrycznej klay nad czym troche ubolewam, ale wiedziałem co czynie Zastanawiam się wiec nad montażem.
Czy znacie godny polecenia warsztat w okolicach Trójmiasta, który zajmuje się montażem elektrycznych klap bagażnika?
Udało mi się wstęnie namierzyć kilka, niestety żaden z nich nie zajmuje się montażem w Arteonach, stąd pytanie do Was.
Pozdrawiam
Tak się składa, że moj egzemplarz nie posiada elektrycznej klay nad czym troche ubolewam, ale wiedziałem co czynie Zastanawiam się wiec nad montażem.
Czy znacie godny polecenia warsztat w okolicach Trójmiasta, który zajmuje się montażem elektrycznych klap bagażnika?
Udało mi się wstęnie namierzyć kilka, niestety żaden z nich nie zajmuje się montażem w Arteonach, stąd pytanie do Was.
Pozdrawiam
Re: Montaż elektrycznej klapy bagażnika
Jak byś znalazł taki serwis to daj proszę znać . Bo u mnie VW dał plamę właśnie z tym
- Blazio1946
- Posting Freak
Znam w Bydgoszczy zakład, który to zrobi. Jak będziecie zainteresowani to PW
Witam, Udało się Wam zamontować i uruchomić siłowniki tylnej klapy? Na allegro jest do kupienia oryginalny zestaw z demontażu ale nie wiem czy da się zamontować i zakodować. kotoś już próbował może?
Panowie podbijam temat-nabylem Artka i nie mam takiej klapy i walcze z nia recznie. Sa do kupienia cale zestawy wyjete z rozbitych aut ale czy ktos jest to w stanie zamontowac i zakodowac?
eRlinia 2.0 teesi + blisko 600 Nm w ośce
Sam bym się na to zdecydował, ale w ASO mnie nastraszyli że taka modernizacja powoduje utratę gwarancji. A na niej mi zależy.
Nie chciałbym się jednak opierać na czyjejś wypowiedzi, ale pewnie jakiś zapis w warunkach by się znalazł przeciwko takim dokładkom
Nie chciałbym się jednak opierać na czyjejś wypowiedzi, ale pewnie jakiś zapis w warunkach by się znalazł przeciwko takim dokładkom
Każda ingerencja w elektryke auta wpływa na utratę gwarancji
Przezyje ta mityczna "gwarancje" ktora jest o kant kuli rozbic jak przychodzi co do czego ;-)
Czyli dalej nie mamy rozwiazania... wielka szkoda...
Czyli dalej nie mamy rozwiazania... wielka szkoda...
eRlinia 2.0 teesi + blisko 600 Nm w ośce
Witam. Myślałem, że wszystkie arteony mają elektryczne klapy. Jak to jest, które są tego pozbawione?
Pozdrawiam
Pozdrawiam
Wydaje mi się, że nie posiada tego systemu Arteon gdy nie zakupimy opcji tej easy opon. W tej opcji mamy otwieranie elektryczne klapy jak i za pomocą gestu nogą. Ale z góry uprzedzam, że pewny nie jestem ponieważ dopiero jestem na etapie zakupu