Arteon MY2019 zmiany
Re: Arteon MY2019 zmiany
Faktycznie słaby ten lift wnętrza: zabrali zegarek, wtyk USB umieścili obok drążka zmiany biegów czyli powiększyli schowek na telefon i to wszystko
Black Elegance 190 km TSI
-
- Member
Z tego co widać to jest zmiana w lusterku nie ma kontrolki sygnalizującej przy zmianie pasa innego pojazdu.
Panowie przecież to żadnej lift tylko po prostu symboliczne zmiany nowego roku modelowego. Taki delikatny upgrade i poprawa błędów bo ta półka na smartfona to jest błąd. Nie wiem kto to w ogóle zatwierdził w dobie ponad 5" telefonów. Wymusiło to zmianę miejsca USB.
Pytanie tylko właśnie dlaczego zegarek wyleciał. A orientuje się ktoś czy czasem w MY2019 B8 też już go nie ma?
Pytanie tylko właśnie dlaczego zegarek wyleciał. A orientuje się ktoś czy czasem w MY2019 B8 też już go nie ma?
Tak jest i teraz jeśli nie masz pakietu drogowego.Martinez718 pisze: ↑07.12.2018, 14:12Z tego co widać to jest zmiana w lusterku nie ma kontrolki sygnalizującej przy zmianie pasa innego pojazdu.
Dziś odbierałem Arteona. Sprzedawca twierdził że odbieram już rok modelowy 2019.
Mam zegarek...
Tak więc nie wiem jaka prawda
Mam zegarek...
Tak więc nie wiem jaka prawda
ja odbieralem w pazdzierniku rok modelowy 2019 zawsze tak jest jak z fifą
2.0tdi 190 fwd
Również potwierdzam - odbiór z początkiem listopada, modelowo niby 19, a zegarek nadal jest...
Byłem wczoraj kolejny raz u dealera zapytać co z silnikiem 2.0 TSI 190KM. Dalej nic nie wiedzą. W cenniku który mają na MY2019 nie ma tego silnika (swoją drogą dziwne dlaczego nie ma na stronie VW cennika rok modelowy 2019 rok produkcji 2018)
A najlepsze jest to, że zobaczyłem z ciekawości na stronę VW naszych sąsiadów Słowaków i u nich jest cennik MY 2019, i jest ten silnik, wyceniony, jako: 2.0 TSI OPF BlueMotion Technology 7st. DSG EU6 190 KM (od 2019)
I kolejna ciekawostka: w cenniku na zdjęciach zegarek jest, w konfiguratorze - brak
A najlepsze jest to, że zobaczyłem z ciekawości na stronę VW naszych sąsiadów Słowaków i u nich jest cennik MY 2019, i jest ten silnik, wyceniony, jako: 2.0 TSI OPF BlueMotion Technology 7st. DSG EU6 190 KM (od 2019)
I kolejna ciekawostka: w cenniku na zdjęciach zegarek jest, w konfiguratorze - brak
Przed weekendem rozmawiałem na temat tego silniku, bo chce taki. Koniec stycznia początek lutego zaczną być dostępne do zamawianiarakytov pisze: ↑09.12.2018, 12:56Byłem wczoraj kolejny raz u dealera zapytać co z silnikiem 2.0 TSI 190KM. Dalej nic nie wiedzą. W cenniku który mają na MY2019 nie ma tego silnika (swoją drogą dziwne dlaczego nie ma na stronie VW cennika rok modelowy 2019 rok produkcji 2018)
Trochę tak "goło " sie zrobiło bez tego zegarka i panelu z przyciskami na listwie pod nim.