Czas oczekiwania na samochód
Czas oczekiwania na samochod
piotrzet napisala:Witam
Moja Ibize zamowilem dokladnie 1 stycznia br. W obecnej chwili nie ma zadnej zmiany statusu zamowienia jest tylko "Zamowiony". Ktos wie jaki jest okres oczekiwania na wyzej wymieniony samochod? A moze juz ktos dostal zmiane statusu zamowienia a zamowil pozniej?
Moja Ibize zamowilem dokladnie 1 stycznia br. W obecnej chwili nie ma zadnej zmiany statusu zamowienia jest tylko "Zamowiony". Ktos wie jaki jest okres oczekiwania na wyzej wymieniony samochod? A moze juz ktos dostal zmiane statusu zamowienia a zamowil pozniej?
Re: Czas oczekiwania na samochód
Ja przed chwilą rozmawiałem z handlowcem. TSI 272 zamówiony 20 grudnia. Termin na 18 tydzien 2019.bogol pisze: ↑17.01.2019, 21:53Twój termin to zapewne planowany termin produkcji, zatwierdzony to 2-3 tygodnie przed produkcją - wtedy masz pewność że w tym terminie zostanie wyprodukowane. Do zatwierdzenie twoje zamówienie może jeszcze wędrować po kalendarzu.
Na przykładzie mojego TSI 272, zamówienie z października, termin na produkcję początek grudnia, później przesunięty o dwa tygodnie, później wywaliło bez terminu, a teraz termin 14 tydzień 2019.... i jakoś im nie wierzę
Panowie macie jakieś info jaki jest czas oczekiwania na 2.0 TDI 190PS 4x4?
Zamówiłem w październiku, odebrany 11.01.19 tdi 190 r-line curcuma, z dieslem były lepsze rabaty i terminy.
Nie wiem jak kolega edar-ms ale ja również zamówiłem auto w październiku i skonfigurowałem wszystko jak chciałem i również odebrałem 11.01.2019
(1.5 TSI) Myk polegał jedynie na tym, że auto było już wcześniej zamówione przez dealera ale dopóki nie jest zatwierdzona data produkcji można zmienić wszystko oprócz silnika i skrzyni.
Witam Panowie, auto zamówiłem 25pazdziernika do dzis nie ma. Rzekomo nadal stoi na parkingu w fabryce. 17 grudnia został wyprodukowany. 2.0tdi 190km
Dealer leci w kulki czy co?
Dealer leci w kulki czy co?
Ja tak mialem z passatem b8 jak kiedys kupowalem. Stal 1,5miesiaca po wyprodukowaniu zanim przyjechal
Arteon 2.0 TSI 280 km 4motion
To przynajmniej wiesz ze jest wyprodukowany.
Ja cieszyłem się że będzie 2019r i rabat wyprzedazowy A teraz Pani z salonu informuje mnie ze będzie 13 tydz prod i odbiór po koniec kwietnia(zamówienie również 25 października) więc faktycznie trzeba msc czekać
Już chyba zrezygnuje
U mnie to samo- wyprodukowany przed świętami i oczekiwanie na transport....
Arteon R-line 2.0