1. Zgadzam sięJacekpolok pisze: ↑13.05.2018, 22:01Reasumujac gdyby ktos trafil na ostaatnia strone: 1.miejsce na telefon za male na galaxy s6 s7 s8
2. Wygniecenia na skorze przy 2tys km (podobno wymieniaja cale fotelw na gwarancji)
3. Brak skladania foteli przycickiemw bagazniku jak to bylo w poprzednich vw
4. Problemy z car-net - aktualizacja jeszcze nie do konca sprawna ale miejmy nadzieje ze to szybjo naprawią
5. Obudowa akumulatora papierowa zamiast skrzynek ( w wersjach gdzie aku jest pod maską)
6. Chceck engine w wersjach diesel 190 i 240. Nie znaleziono jeszcze skutecznwgo rozwiazania
7.szyby tyl otoeraja sie w 2/3 - wina jest konstrukcja drzwi
8. Slabe audio - seriai dynaudio mala roznoca
9. Brak chromow na przycickach szyb
10. Schowek na napoje tyl podlokietnik to dwie dziiry zamoast estetycznego pojemnika i schowka na apteczke ( jak w passat ,cc czy audi)
11. Chromy z zewnatrz slabej jakosci ale wymieniaja na reklamacji
12. Przebijajace przy glosnikach led- ktos dodal zdkecia zle spasowan6ch elementow
13. Odskakujace listwy chrom orzy drzwiach kierowcy
14. Swisty ponadnormatywne - osobny wątek na forum
15.niska jakosc skory na obiciach oraz slabe wykonczenie schowkow na tylnej czesci gotelinkierowca i pasazer
16. Ostre krawedzie przy wyciaganiu zaglowkow
17. Kiepski wynik podczas testu łosia w porownaniu z innymi pojazdami klasy
18. Słabo wyciszony tył arteona
19. Brak pamieci trybow jazdy
Cos jeszcze?
2. Podobno... tak rodzą się legendy. Chyba jedna osoba na forum miała problem z fotelem a Ty podnosisz to jak jakiś pewnik.
3.Zgadzam się i tego mi brakuje
4. Dosłownie 2 razy mi nie działał, wylogowanie i ponowne zalogowanie pomagało.
5. Nie robi mi
6. Mnie nie dotyczy
7.To jest trochę lipa
8. Ty narzekasz na dynaudio, inni zachwycają się serią
9. Nie zwróciłem uwagi na to a w pasku b8 miałem
10. Trochę wiocha ten podłokietnik, ogólnie u mnie jest nieużywany
11. Slabej jakości były tez w pasatach b8 to nie ta jakosci co była np w b5
12. Mnie nie dotyczy
13.j/w
14.j/w
15. To nie jest skóra tylko ekoskora, w audi czy volvo masz to samo.
16. Nie mam
17. Z jakimi autami? Bo ostatnio porównywałeś artka z Audi 6,A8 czy z Land Cruiserm
18. Przód też nie jest jakis super cichy. Mam wygłoszone wszystkie drzwi mata x-wave jest trochę lepiej.
19. Normy unijne mie dotyczą tylko vw.
Mi przeszkadza umiejscownienie gniazda zapalniczki. Mam tam podłączona kamerkę i jest to nie wygodne bo zapinajac pas zawsze muszę uważać na wtyczkę.