Panowie powiedzieli, że owszem jest akcja serwisowa na ich wymianę, ale obowiązuje do 10 tys kilometrów przebiegu

Ja mam obecnie 12500 i nie podjęli się wymiany w ramach gwarancji.
Śmiech na sali i tyle !
ja jade z 'tym' (i paroma innymi rzeczami) w Pn. 6,6k najechaneochab pisze: ↑20.02.2019, 14:09Byłem dzisiaj w ASO odnośnie nadmiernego zużycia tylnych klocków hamulcowych.
Panowie powiedzieli, że owszem jest akcja serwisowa na ich wymianę, ale obowiązuje do 10 tys kilometrów przebiegu![]()
Śmiech na sali i tyle !
ochab pisze: ↑20.02.2019, 14:09Byłem dzisiaj w ASO odnośnie nadmiernego zużycia tylnych klocków hamulcowych.
Panowie powiedzieli, że owszem jest akcja serwisowa na ich wymianę, ale obowiązuje do 10 tys kilometrów przebiegu![]()
Śmiech na sali i tyle !
Sniles pisze: ↑14.02.2019, 10:30Zgłosiłem pojawiające się hałasy przy wyhamowywaniu z ok 90 do 40 przebieg 8 kkm – serwis wymienił tylnie klocki - dostałem informację ze użyty był wadliwy materiał w serii która miałem zamontowaną ("R" 2.0 190 KM – produkcja czerwiec 18) , podobno było to tez powodem „strzałów” z auto hold po parkowaniu po nocy oraz ten wadliwy materiał powodował odciskanie się na tarczach klocków – wyczyścili tarcze (choć nadal widać ślady )– po wyjechaniu z serwisu hałas jeszcze większy ale podobno po dotarciu ma być ok …