Nie ukrywam, że Ci zazdroszczę. Zamawiałem dokładnie tego samego dnia, a produkcja dopiero w 48 tyg, w piątek się zatwierdziła. Swoją drogą, długo czekałeś od wyjazdu samochodu z linii produkcyjnej do odbioru?
Czas oczekiwania na samochód
Re: Czas oczekiwania na samochód
- guttentager
- Member
ja 3 tygodnie z hakiem.
- guttentager
- Member
a widzisz, 2.11 miało być w już w Poznaniu. 3mam kciuki, żeby poszło pomyślnie.
i pamiętaj, że wydają samochód na letnich. dopytaj czy zamienią jeśli dostarczysz swoje zimówki,
tylko nie wiem jak wtedy z protokołami odbioru itp, bo ktoś za to beknąć musi, gdy wymiana pójdzie nie tak.....
To już w zależności od pogody dogram, tzn. albo zabiorę koła do salonu albo (przy znośnej pogodzie) od razu do swojego wulkanizatora.
Swoją drogą mój sprzedawca chyba powołał się na Twój case guttentager, bo napisał, że kolega w salonie ostatnio sprzedawał Arteona i dojazd trwał około 3 tygodnie od produkcji.
Swoją drogą mój sprzedawca chyba powołał się na Twój case guttentager, bo napisał, że kolega w salonie ostatnio sprzedawał Arteona i dojazd trwał około 3 tygodnie od produkcji.
- guttentager
- Member
aaa, bo Ty też w częstochowie odbierasz....
Daj znac z wyprzedzeniem kiedy masz odbiór to może ustawie sobie serwis na ustawienie drzwi i wymiane szyby.
Będzie pierwszy zlot Arteonów
Daj znac z wyprzedzeniem kiedy masz odbiór to może ustawie sobie serwis na ustawienie drzwi i wymiane szyby.
Będzie pierwszy zlot Arteonów
Auto dalej w DE - już nie poganiam nikogo, ale szczęśliwie diler sam mnie informuje o, niestety, braku zmian.
Dziś dostałem informację że moje auto jest już w drodze z Niemiec. Ciekaw jestem jak szybko dotrze do dilera.
Myślicie że jest szansa na odbiór samochodu przed świętami, który produkuje się w 48 tyg? Komuś się udało w 4 tygodnie, licząc od daty początku produkcji odebrać samochód w Polsce?