Czas oczekiwania na samochód
Re: Czas oczekiwania na samochód
a nie opóźni to produkcji?
-
- Junior Member
Nie, jeśli zdążysz przed rozpoczęciem składania. Później i tak dealer nic nie będzie w stanie dodać lub zmienić. Z doświadczenia wiem ze jeszcze kilka tygodni od złożenia zamówienia są możliwe korekty. Radzę jednak upewnić się czy zostały one zatwierdzone. Mi powiedzieli ze tak a po czasie okazało się ze nie.
ok dzieki za info.
-
- Junior Member
Witajcie ponownie!
Dowiadywał się ktoś dlaczego auta stoją na placu w Poznaniu i nie są transportowane do dealerów?
Dowiadywał się ktoś dlaczego auta stoją na placu w Poznaniu i nie są transportowane do dealerów?
Chyba wszystko zależy od dealera. Mój samochód przyjechał do Wawy w ubiegłym tygodniu, ale i tak będzie jeszcze stać przez 16 dni. Możliwość rejestracji dopiero w drugiej dekadzie maja - salon nie posiada tymczasowych tablic rejestracyjnych. Coś ciężko idzie z tym samochodem - jak nie urok to sraczka.TSI 2.0 190KM R Line pisze: ↑04.05.2021, 11:10Witajcie ponownie!
Ave Arteon
Obyś Żył Wiecznie!
Pozdrawiam.
MY 2021 R-Line TSI 190 kM
Obyś Żył Wiecznie!
Pozdrawiam.
MY 2021 R-Line TSI 190 kM
Mój przyjechał dziś do salonu. Tak ja jak i dealer mamy nadzieję, że uda się w tym tygodniu odebrać (w kilka dni zarejestrować).
Elegance 2.0 TSI MY2020
R-Line 2.0 TSI MY2021
R-Line 2.0 TSI MY2021
-
- Junior Member
A orientujesz się jak długo stał na placu lub kiedy przyjechał z DE.
Zamówiony 26.02. Produkcję rozpoczęto 6.04. Zakończono chyba 15.04. Na placu pojawił się 26 lub 27.04. Dojechał do salonu dziś rano (4.05.2021).
Po kilku dniach przeznaczonych na Wydział Komunikacji - odebrałem dziecko dnia 11.05.2021.
Po kilku dniach przeznaczonych na Wydział Komunikacji - odebrałem dziecko dnia 11.05.2021.
Elegance 2.0 TSI MY2020
R-Line 2.0 TSI MY2021
R-Line 2.0 TSI MY2021
-
- Junior Member
Witajcie, ile czeka się obecnie na nowego Arteona SB ?
Dowiadywałem się w tym tygodniu. Zamówienie auta w sierpniu, planowana dostawa na koniec roku lub styczeń. Dużo zależy m. in. od dostępności części jak np. półprzewodniki z którymi były ostatnio problemy.