Arteon MY2019 zmiany
Re: Arteon MY2019 zmiany
Zapomniałem dodać, ze pani w salonie powiedziała mi, ze „w tym roku możliwe ze pojawi sie wersja kombi arteona”
Ile w tym prawdy?
Ile w tym prawdy?
Rocznik modelowy a rocznik produkcji to dwie różne sprawy. Rocznik modelowy wchodzi do oferty po pierwszym lub drugim kwartale.
Powiedz jej ze " w tym roku możliwe ze poleci w kosmos " tyle samo w tym prawdy
VW Arteon 2.0 BiTDI R 4MOTION
"Arteon shooting brake" w sumie ma się pojawić, niewiadomo tylko kiedy.
Swoją drogą kobiety sprzedające auta są czasami zabawne - w jednym z salonów "sprzedawczyni" (która swoją drogą wycofała się z zamówienia które i ona i ja podpisaliśmy wykorzystując przy tym próbę wmanipulowania mnie, wydzierania się na mnie że chce doprowadzić do jej zwolnienia) mówiła, że silniki docieramy aż 15 000 km
Swoją drogą kobiety sprzedające auta są czasami zabawne - w jednym z salonów "sprzedawczyni" (która swoją drogą wycofała się z zamówienia które i ona i ja podpisaliśmy wykorzystując przy tym próbę wmanipulowania mnie, wydzierania się na mnie że chce doprowadzić do jej zwolnienia) mówiła, że silniki docieramy aż 15 000 km
Ja tez mialem dosc wtapliwa przyjamosci podczas wizyty w VW Centrum Poznan.
Pani Handlowiec chyba nie znala ceny wyjsciowej Arteona, stwierdzajac ze to drogi samochod i kosztuje min 200 000 zl. po czym probowala namowic mnie do zlozenia zamowienia na passata za okolo 180 000 zl
Na dodatkowe pytanie ile kosztuje wyjsciowo VW Golf GTD zrobila duze oczy jakby pierwszy raz o tym slyszala po czym stwierdzila ze nie wie.
Koniec koncow to byla moja pierwsza i ostatnia wizyta w tym salonie.
Swojego Arteona kupilem w innym salonie....
Dodam ze calkiem odmiena zadaniem mam na temat Seat Centrum Poznan gdzie maja duzo lepsze podejscie do klienta - pelne zadowolenie z procesu konfiguracji, zamawiania auta itd.
Pani Handlowiec chyba nie znala ceny wyjsciowej Arteona, stwierdzajac ze to drogi samochod i kosztuje min 200 000 zl. po czym probowala namowic mnie do zlozenia zamowienia na passata za okolo 180 000 zl
Na dodatkowe pytanie ile kosztuje wyjsciowo VW Golf GTD zrobila duze oczy jakby pierwszy raz o tym slyszala po czym stwierdzila ze nie wie.
Koniec koncow to byla moja pierwsza i ostatnia wizyta w tym salonie.
Swojego Arteona kupilem w innym salonie....
Dodam ze calkiem odmiena zadaniem mam na temat Seat Centrum Poznan gdzie maja duzo lepsze podejscie do klienta - pelne zadowolenie z procesu konfiguracji, zamawiania auta itd.
Miałem to samo VW centrum Poznań. Brak konkretów, ceny jakby zawyżone chociaż w cenniku inaczej. Na szczęście w Pile trafiłem na super obsługę
Witam, od kilku miesięcy wstrzymuje się ze względu na brak silnika 2.0TSI 190km w ofercie. Czy ktoś coś słyszał kiedy może powrócić?
Produkcja od 20 tygodnia, ale czy i kiedy będzie można zamawiać, to trudno powiedzieć.
Gdzieś na forum padło jakiś czas temu, że od 28 tygodnia...
Ale oficjalnie chyba 20 tydzień, a cennik ma się pojawić z początkiem kwietnia.
Z drugiej strony w zeszłym roku oficjalnie było 7 tydzień roku, a cennik miał być w styczniu.
Dziękuję za informację. Nie będę czekał, biorę 1.5TSI.