Czas oczekiwania na samochód
Re: Czas oczekiwania na samochód
Zamówienie z lipca. System pokazuje tydzień 47, ale sprzedawca zaleca nieprzywiązywanie się do tego terminu.
-
- Junior Member
Mi numer zamówienia nie przechodzi bez łamańców czy zws/….. i tak samo razem z nimi
No bo numer zamówienia nie wchodzi - trzeba wpisać nr komisji - nam go od dealera, natomiast nie widzę tego numeru nigdize w swoim zamówieniu.
Zapytaj swojego handlowca.
Zapytaj swojego handlowca.
A kiedy zamówiłeś? Może nie ma jeszcze Twojego zamówienia w systemie.Studnia941 pisze: ↑11.10.2021, 15:20Mi numer zamówienia nie przechodzi bez łamańców czy zws/….. i tak samo razem z nimi
A w temacie - u mnie w piątek pojawił się VIN a w sobotę render samochodu i instrukcja na myVW niemieckim, dzisiaj dostałem potwierdzenie czyli 37 tydzień został wyprodukowany i czeka na transport ^^ Czyli jest opóźnienie 3 tyg względem zatwierdzonego terminu, nie jest więc źle
U mnie dziś pojawił się VIN i szkic samochodu. Czyli już jest światełko w tunelu.
Zamówienie z końcówki czerwca. Planowana produkcja 37T. Jest T41 więc 3tygodnie poślizgu nie ma tragedii.
Dziś pojawiła się instrukcja. Od zamówienia do wyprodukowania 3,5mc.
Zamówienie z końcówki czerwca. Planowana produkcja 37T. Jest T41 więc 3tygodnie poślizgu nie ma tragedii.
Dziś pojawiła się instrukcja. Od zamówienia do wyprodukowania 3,5mc.
Jakby ktoś się wahał odnośnie zamówienia to tak informacyjnie - najpóźniej 1 listopada ma się zmienić cennik i niestety + 4%
-
- Junior Member
Czy komuś udało się ostatnio odebrać Arteona SB ? Jeśli tak to kiedy było składane zamówienie?
Mój "zwykły" Arteon zamówiony w połowie maja miał planowany termin produkcji na 36 tydzień, w czerwcu zmieniono i zatwierdzono 42, czyli zeszły tydzień.
Na dzień dzisiejszy brak info, że zaczęli cokolwiek produkować.
R-line, 2.0tsi 190, lapiz blue, 20" + dcc, szkl. dach.
Zaczynam wątpić czy w tym roku wyjadę
Na dzień dzisiejszy brak info, że zaczęli cokolwiek produkować.
R-line, 2.0tsi 190, lapiz blue, 20" + dcc, szkl. dach.
Zaczynam wątpić czy w tym roku wyjadę
-
- Junior Member
Raz mówia, że będzie później raz, że wcześniej. W sumie lepiej być miło zaskoczonym i nie nastawiać się na szybką dostawę.