Akcesoria do Arteona
Re: Akcesoria do Arteona
Kupowałem na Ali czarny połysk 120zł chyba ze zniżkami akurat https://a.aliexpress.com/2D28bHTaF
pasują bez problemu, bardzo dobrze wykonane
miałem kiedyś oklejone lusterka i dach w paserati folią no to niestety folia nie wygląda tak dobrze jak lakier i klei się brud szybciej mimo wosku
natomiast u lakiernika też dobra opcja jak auto na własność 300zł lustra a dach 700zł to przecież folia podobny koszt .. tylko że w leasingu nie można lakierować :-(
miałem kiedyś oklejone lusterka i dach w paserati folią no to niestety folia nie wygląda tak dobrze jak lakier i klei się brud szybciej mimo wosku
natomiast u lakiernika też dobra opcja jak auto na własność 300zł lustra a dach 700zł to przecież folia podobny koszt .. tylko że w leasingu nie można lakierować :-(
TSI190 MY2020
-
- Senior Member
Mam do sprzedania oryginal lusterka czarne do arteona. Kupilem w aso chromy- dlatego zostaly.
A ile za nie chcesz? tylko ja potrzebuje z dziurkamiJacekpolok pisze: ↑27.12.2019, 13:07Mam do sprzedania oryginal lusterka czarne do arteona. Kupilem w aso chromy- dlatego zostaly.
Ostatnio zmieniony 27.12.2019, 13:37 przez Artpe, łącznie zmieniany 1 raz.
2.0 TSI 190 KM
Tak,tylko te z aukcji są bez lampek czujnik martwego polaarteonR pisze: ↑27.12.2019, 10:47Kupowałem na Ali czarny połysk 120zł chyba ze zniżkami akurat https://a.aliexpress.com/2D28bHTaF
2.0 TSI 190 KM
Jakieś lepsze dywaniki gumowe ktoś znalazł najlepiej szare czy tylko w aso ?
TSI190 MY2020
-
- Senior Member
Ja mam oryginały (nie chińczyki) z wersji rline z czujnikami martwego pola. Oryginalne bez przebiegu- wymiane mialem przed odbiorem samochodu. Cena - 50% ceny Aso.
Moge sie wymienic z kims kto ma takie jak ja- w razie uszkodzenia bede mial na co wymienic.
Moge sie wymienic z kims kto ma takie jak ja- w razie uszkodzenia bede mial na co wymienic.
A w ASO to ile sobie życzą?Jacekpolok pisze: ↑27.12.2019, 16:32Ja mam oryginały (nie chińczyki) z wersji rline z czujnikami martwego pola. Oryginalne bez przebiegu- wymiane mialem przed odbiorem samochodu. Cena - 50% ceny Aso.
2.0 TSI 190 KM