Discovery Media Pro 2020
Re: Discovery Media Pro 2020
Ja mam już któryś raz, ze radio co kilkadziesiąt sekund mi przerywa, a następnie całe discovery się resetuje i wtedy jest już ok. Czasami jak to się dzieje to nie może wczytać profilu.
R.I.P.
Arteon 2.0tdi 190km R-line
Arteon 2.0tsi 190km R-line![Smile :)](./images/smilies/smile.png)
![Sad :(](./images/smilies/sad.png)
Arteon 2.0tsi 190km R-line
![Smile :)](./images/smilies/smile.png)
-
- Member
W tym tygodniu jechalem przez trzy dni obwodnica Krakowa między godz. 15-17 i codziennie w okolicy Balic mój Discovery się resetowal. Pierwszego dnia trzy razy, drugiego dwa razy i ostatniego tylko raz, coś tam testują. Rano mijając Balice nie miałem takiego problemu. Taka dziwna sytuacja mnie spotkała.
Czy coś w tej kwestii się zmieniło? U mnie pojawił się ten sam problem. Audio się zawiesza, a później samo resetuje, i tak co 15-20 minut.
Jak na razie u mnie nastąpił spokój
johnyPL
Arteon R-Line TSI 190KM JB4 241/385
Arteon R-Line TSI 190KM JB4 241/385
U mnie tak naprawdę nie ma tygodnia, aby coś się nie działo z radiem. Resetuje się, nie może połączyć z profilem użytkownika, nie reaguje na dotyk, nie może połączyć z app connect i tak w kółko. Zgłosiłem to w serwisie i 7 września maja mi zaktualizować oprogramowanie. Podejrzewam, ze to na niewiele się zda.
R.I.P.
Arteon 2.0tdi 190km R-line
Arteon 2.0tsi 190km R-line![Smile :)](./images/smilies/smile.png)
![Sad :(](./images/smilies/sad.png)
Arteon 2.0tsi 190km R-line
![Smile :)](./images/smilies/smile.png)
Od kilku dni mam szary globus, jak u Was?
Jako, że noszę się z zamiarem zakupu Arteona R-Line, po przeczytaniu Waszych postów jestem przerażony. Problemy, jakie opisujecie, skutecznie powstrzymują mnie przed podjęciem ostatecznej decyzji odnośnie do zakupu. I przy okazji - instrukcja obsługi DM Pro nie odnosi się do tego typu sytuacji (usterek)? Muszę jeszcze raz przemyśleć decyzję, dobrze że nie zamówiłem wczoraj samochodu, choć byłem w salonie z takim właśnie zamiarem.
Ech, ciężkie jest to życie.
Oby Wasze Arteony Żyły Wiecznie.
Pozdrawiam
Ech, ciężkie jest to życie.
Pozdrawiam
Ave Arteon
Obyś Żył Wiecznie!
Pozdrawiam.
MY 2021 R-Line TSI 190 kM
Obyś Żył Wiecznie!
Pozdrawiam.
Poczytaj inne fora... nie ma aut idealnych, duzo zalezy na jaki egzemplarz trafisz, czego oczekujesz, na co jestes w stanie "przymknac oko" i na czym Tobie zalezy.
BMW, marka "premium", zakup kolegi na firme, mega wypasione 320d, xDrive, skory, systemy, bajery etc. i... przebieg 16 tys. km padlo turbo-wymiana w aso, bez kosztow, auto zastepcze etc=super. 10 tys. km pozniej... padla turbina
Na dzis auto znow w aso, znow zastepczy, znow czekanie. Tak wiec nie ma reguly na co kto trafi i co sie bedzie dzialo.
A zycie jak zycie-trzeba je przezyc i tyle![😎](//twemoji.maxcdn.com/2/svg/1f60e.svg)
BMW, marka "premium", zakup kolegi na firme, mega wypasione 320d, xDrive, skory, systemy, bajery etc. i... przebieg 16 tys. km padlo turbo-wymiana w aso, bez kosztow, auto zastepcze etc=super. 10 tys. km pozniej... padla turbina
A zycie jak zycie-trzeba je przezyc i tyle
eRlinia 2.0 teesi + blisko 600 Nm w ośce ![Big Grin :D](./images/smilies/biggrin.png)
![Big Grin :D](./images/smilies/biggrin.png)
Co racja, to racja. Rozsądnego miło posłuchać czy poczytać.Art e on pisze: ↑23.09.2020, 17:00Poczytaj inne fora... nie ma aut idealnych, duzo zalezy na jaki egzemplarz trafisz, czego oczekujesz, na co jestes w stanie "przymknac oko" i na czym Tobie zalezy.
BMW, marka "premium", zakup kolegi na firme, mega wypasione 320d, xDrive, skory, systemy, bajery etc. i... przebieg 16 tys. km padlo turbo-wymiana w aso, bez kosztow, auto zastepcze etc=super. 10 tys. km pozniej... padla turbinaNa dzis auto znow w aso, znow zastepczy, znow czekanie. Tak wiec nie ma reguly na co kto trafi i co sie bedzie dzialo.
A zycie jak zycie-trzeba je przezyc i tyle![]()
Ave Arteon
Obyś Żył Wiecznie!
Pozdrawiam.
Obyś Żył Wiecznie!
Pozdrawiam.
Powodzenia i ja po przejechaniu 40 tys. km moge Artura polecic-nie prowadzi sie tak dynamicznie i "sportowo" jak BMW, ale wczoraj trasa Wwa-Lodz-Koszalin i milo minelo.
eRlinia 2.0 teesi + blisko 600 Nm w ośce ![Big Grin :D](./images/smilies/biggrin.png)
![Big Grin :D](./images/smilies/biggrin.png)