Kierunkowskazy przednie
-
- Member
Re: Kierunkowskazy przednie
Dynamiczne kierunki (wg. mnie) to już szału nie robią jak kiedyś i jeszcze żeby lampy wymieniać... Już niebawem w Dacii będą dostępne. Ostatnio widziałem prototyp VOLVO gdzie kierunki (ledy oczywiście) rozświetlały się jak zwykła żarówka w maluchu. Moda zatacza koło.
VW Arteon R-Line 2.0 TDI 190 4MOTION
Już też są nawet w naczepach ciężarówek...
Moda zmienia się szybko (albo ja tak szybko się starzeje )MaciekFLEX pisze: ↑06.03.2020, 12:14Dynamiczne kierunki (wg. mnie) to już szału nie robią jak kiedyś i jeszcze żeby lampy wymieniać... Już niebawem w Dacii będą dostępne. Ostatnio widziałem prototyp VOLVO gdzie kierunki (ledy oczywiście) rozświetlały się jak zwykła żarówka w maluchu. Moda zatacza koło.
Pamiętam jak TVN Turbo wystartowało ze swoim programem i Tede prowadził program 'Operacja Tuning'.
Zawsze na koniec przyznawał 'paździerz odcinka'. Wiele z dzisiejszych 'wynalazków' by się na taki paździerz w tamtych latach załapało np. wspomniane 'pływające kierunkowskazy' czy też 4 końcówki wydechu w aucie pod maską którego pracują raptem 4 rzędowo ustawione cylinderki.
Czy ktoś wie jak wyjąc z lampy te żarówki? Ponoć nie trzeba wyjmować reflektora, tak mówili w serwisie. Gorzej tylko ze te żarówki nie są takie Typowe... tylko na plastikowych cokołach... ale może znajdzie się LEDy
—
Arteon B 2.0 TDI 150KM DSG - 2020 - ManganGrey
-
- Junior Member
Witam, ponawiam temeat ogarnołeś to z tym kierunkoskazem?
Znalazłem żarówkę... i jest instrukcja na innym forum jak się do tego zabrać... ale sporo roboty bo żarówka głęboko siedzi....
—
-
- Junior Member
Dasz link dzieki z gory