Wg mnie szkoda psuć taką obszywką to co wykminiłeś z wyglądem zewnętrznym

Wg mnie szkoda psuć taką obszywką to co wykminiłeś z wyglądem zewnętrznym
Masz rację kierownica R-Line jest bardzo ładna i dlatego się waham. Osobiście bardzo lubię częściową Alcantarę na kierze, tak jak to Mercedes np. w CLA 45 AMG ma zrobione, tam jest cudowne to połączenie z perforowaną skórą. Może faktycznie ją całą obszyję jak mi się znudzi, zobaczymy co tam wymyślę
Albo grubo albo wcalepablo_bios pisze: ↑30.03.2018, 11:42
Masz rację kierownica R-Line jest bardzo ładna i dlatego się waham. Osobiście bardzo lubię częściową Alcantarę na kierze, tak jak to Mercedes np. w CLA 45 AMG ma zrobione, tam jest cudowne to połączenie z perforowaną skórą. Może faktycznie ją całą obszyję jak mi się znudzi, zobaczymy co tam wymyślę
No mi też opcji grzania mega brakuje i nie rozumiem jej braku![]()
Nie sadze zeby byla. W audi jest od dawna, w passacie B8 do tej pory nie ma, nie chca tobic sobie konkurencji we wlasnej grupie...tak samo jak juz nie da polaczyc zewnatrz rlina z wnetrzem elegance...chcesz miec pelna mozliwosc konfiguracji, doloz 50tys do audi...Blazio1946 pisze: ↑30.03.2018, 20:34Pewnie niedługo będzie możliwość zamówienia z grzaniem w r line. Audi ma sportową kierownicę i grzanie jest dostępne.
Też mi to gdzieś mignęło w sieci, dla mnie jednak już zdecydowanie za gruboksibart pisze: ↑31.03.2018, 19:39Albo grubo albo wcalepablo_bios pisze: ↑30.03.2018, 11:42
No mi też opcji grzania mega brakuje i nie rozumiem jej braku![]()
![]()