Bagaznik rowerowy na hak.
-
- Senior Member
Re: Bagaznik rowerowy na hak.
Masz numer czesci zeby im ulatwic zadanie? Juz widze przerazenie w oczach serwisu.... podobnie bylo jak poprosilem o wygranie sterowqnia glosowego...
Proszę - tu są numery części:
Z rzeczy ciekawych to dzisiaj mimo braku rozłożonego haka pojawiło mi się ostrzeżenie o uszkodzeniu światła pozycyjnego lewego przyczepy.. Rozłożenie haka i złożenie pomogło. Info pojawiło się po odpaleniu auta.
Z rzeczy ciekawych to dzisiaj mimo braku rozłożonego haka pojawiło mi się ostrzeżenie o uszkodzeniu światła pozycyjnego lewego przyczepy.. Rozłożenie haka i złożenie pomogło. Info pojawiło się po odpaleniu auta.
Arteon 2.0 TSI 280 KM Silver Pyrit
-
- Senior Member
Hej. Bylem, zamowilem. 3600 brutto.
No to ładna cena.
A mi ostrzeżenie o świetle pozycyjnym pojawiło się 2 raz. Także to nie przypadek.
A mi ostrzeżenie o świetle pozycyjnym pojawiło się 2 raz. Także to nie przypadek.
Arteon 2.0 TSI 280 KM Silver Pyrit
Wgrali bez problemu te sterowanie glosowe?ile kosztowalo?Jacekpolok pisze: ↑22.06.2018, 15:29Masz numer czesci zeby im ulatwic zadanie? Juz widze przerazenie w oczach serwisu.... podobnie bylo jak poprosilem o wygranie sterowqnia glosowego...
2.0 TSI 190 KM
-
- Senior Member
Syerowanie glosowe 870zl. Bez problemu.
-
- Senior Member
Rkarcz- dziękuję za pomoc. Rabat 10% dostalem. Montaz mam gratis. Jeden hal mi zostal kupiony na allegro za 1k komplet ale jego montaz to ryzyko utraty gwaranacji lub montaz bez pelnych opcji.
-
- Senior Member
Ps. A ja od wczoraj mam znowu check engine. Pewnje za tydzuen zgasnie.....a dopiero na koniec roku oprogramowanie beszie wgrane nowe.
-
- Senior Member
Vw polska za n8edogodnosc8 zwiqzane z check engine dal bon na montaz haka oraz 1500zl