Dziękuje za zdjęcia... w BMW jakoś mi się to zgrywa w shadow line (czarny kolor).
Tutaj ....jakoś się nie mogę przekonać. chyba zostanę przy oryginale...
W białym wyglada super...
Dziękuje za zdjęcia... w BMW jakoś mi się to zgrywa w shadow line (czarny kolor).
Nic nie było demontowane, wszystko dopasowane co do mm, tzn ja nie widzę u siebie ani mm prześwitu, robiłem pod Krakowem i mocno polecam. Folia zachowuje się bardzo dobrze ale są różne folie wiec ciężko powiedzieć czy każda tak samo. Rysuje się mniej niż tworzywo w piano black, dbam mocno i żadnych mikrorysek/swirli nie widać.SeeB-24 pisze: ↑11.01.2021, 21:09Pytanie do tych co dechroming mają za sobą; które elementy były demontowane podczas oklejania tak aby zawinąć folię a których nie trzeba demontować i czy folia się rysuje bardziej/mniej podczas normalnego użytkowania?
Jak macie namiary na speca z WLKP co robił Arteona i ma pojęcie to podrzuććie pls.
Nic nie było demontowane, pełne oklejenie na pojeździe. Nie pomogę jestem ze śląska.SeeB-24 pisze: ↑11.01.2021, 21:09Pytanie do tych co dechroming mają za sobą; które elementy były demontowane podczas oklejania tak aby zawinąć folię a których nie trzeba demontować i czy folia się rysuje bardziej/mniej podczas normalnego użytkowania?
Jak macie namiary na speca z WLKP co robił Arteona i ma pojęcie to podrzuććie pls.
Folią jakiej marki masz oklejone?Soli pisze: ↑12.01.2021, 07:49Nic nie było demontowane, wszystko dopasowane co do mm, tzn ja nie widzę u siebie ani mm prześwitu, robiłem pod Krakowem i mocno polecam. Folia zachowuje się bardzo dobrze ale są różne folie wiec ciężko powiedzieć czy każda tak samo. Rysuje się mniej niż tworzywo w piano black, dbam mocno i żadnych mikrorysek/swirli nie widać.SeeB-24 pisze: ↑11.01.2021, 21:09Pytanie do tych co dechroming mają za sobą; które elementy były demontowane podczas oklejania tak aby zawinąć folię a których nie trzeba demontować i czy folia się rysuje bardziej/mniej podczas normalnego użytkowania?
SeeB-24 pisze: ↑12.01.2021, 19:33Folią jakiej marki masz oklejone?Soli pisze: ↑12.01.2021, 07:49Nic nie było demontowane, wszystko dopasowane co do mm, tzn ja nie widzę u siebie ani mm prześwitu, robiłem pod Krakowem i mocno polecam. Folia zachowuje się bardzo dobrze ale są różne folie wiec ciężko powiedzieć czy każda tak samo. Rysuje się mniej niż tworzywo w piano black, dbam mocno i żadnych mikrorysek/swirli nie widać.SeeB-24 pisze: ↑11.01.2021, 21:09Pytanie do tych co dechroming mają za sobą; które elementy były demontowane podczas oklejania tak aby zawinąć folię a których nie trzeba demontować i czy folia się rysuje bardziej/mniej podczas normalnego użytkowania?
Myślę o wszystkich chromach + dach i lusterka.
Też ciekawi mnie koszt takiej imprezy ale szukam speca z polecenia co robił już takie auto.