BOX w Arteon 190KM TDI
- Blazio1946
- Posting Freak
Re: BOX w Arteon 190KM TDI
Hamowałeś go przed? Żeby zobaczyć ile naprawdę ma KM i Nm, mój TSI 190 miał fabrycznie 40Nm więcej.
Zakładając hipotetycznie, że Twój też miał tyle w gratisie (bo większość vw ma więcej) to teraz masz blisko 500Nm.
Ciekawi mnie realny przyrost mocy.
Zakładając hipotetycznie, że Twój też miał tyle w gratisie (bo większość vw ma więcej) to teraz masz blisko 500Nm.
Ciekawi mnie realny przyrost mocy.
Nie , nie sprawdzałem na hamowni... Zastanowię się nad sprawdzeniem teraz...
z katalogu vtecha:
chyba bardziej superba trzeba by brać pod uwagę... swoją drogą dość różne te wyniki.
chyba bardziej superba trzeba by brać pod uwagę... swoją drogą dość różne te wyniki.
2.0tdi 190 fwd
Ten pierwszy link co podałeś ma załączony obrazek z hamowni passata b8 ten co ja wkleiłem, ciekawi mnie to ze dla superba wyniki są dużo inne... wygląda jakby wynik skody był nowszy bo jest z watermarkiem no i do tego skoda jest 4x4 a passat chyba nie. Brałeś tę dodatkową atrapę za 54zł?
2.0tdi 190 fwd
Nie… Zastanawiałem się po co miałbym ją brać? Nie kumam potrzeby jej posiadania...
@elninjo - pojeździj i napisz coś więcej odnośnie odczuć, czy według Ciebie warto to kupić.
Kiedyś do Octavi kupiłem coś podobnego i po pierwszych kilku dniach zeszła ze mnie euforia "ile mocy mam teraz wiecej" a po sprawdzeniu na hamownii, okazało się, że nawet jednego kucyka nie dostałem dzięki tej skrzynce....
Kiedyś do Octavi kupiłem coś podobnego i po pierwszych kilku dniach zeszła ze mnie euforia "ile mocy mam teraz wiecej" a po sprawdzeniu na hamownii, okazało się, że nawet jednego kucyka nie dostałem dzięki tej skrzynce....
R-Line 2.0 TDI 400Nm 190 KM DSG7 - Kurkuma - Stage1 - 480Nm 231KM
Hej, nie wiem co kupiłeś ale mam od 8 mce boxa z v-tech auto bylo hamowane przyrost mocy był ewidentny. Czy konie nie tylko na papierze.ToMili pisze: ↑28.03.2019, 08:21@elninjo - pojeździj i napisz coś więcej odnośnie odczuć, czy według Ciebie warto to kupić.
Jeśli masz Elite to jego mozna programować co niecoyerzu pisze: ↑28.03.2019, 01:08Ten pierwszy link co podałeś ma załączony obrazek z hamowni passata b8 ten co ja wkleiłem, ciekawi mnie to ze dla superba wyniki są dużo inne... wygląda jakby wynik skody był nowszy bo jest z watermarkiem no i do tego skoda jest 4x4 a passat chyba nie. Brałeś tę dodatkową atrapę za 54zł?