Co można zmienić w Arteonie - modyfikacje
Re: Co można zmienić w Arteonie - modyfikacje
Czy ktoś, kto ma schowek w bagażniku po prawej stronie mógłby wrzucić zdjęcie jak on wygląda ?
Nie wiem od czego to zależy ale ja go niestety nie mam a chciałbym go zamontować bo koszt nie jest duży ok. 75 zł a poprawia funkcjonalność bagażnika. Dla zainteresowanych ten schowek ma numer 3G886746482V
Nie wiem od czego to zależy ale ja go niestety nie mam a chciałbym go zamontować bo koszt nie jest duży ok. 75 zł a poprawia funkcjonalność bagażnika. Dla zainteresowanych ten schowek ma numer 3G886746482V
Widze ze kolega ma w bagazniku pozadny preparat do lakieru meguiars ultimate. Tez uzywam. Najlepszy na drobne ryski czy odbarwienia po ptakach
Co można zmienić ? Może przekładka foteli przednich z rs 6 ?
Arteon R-Line 2.0 tsi 280km
Ja szukam zagłówków z 2 stopniową regulacją: góra - dół + PRZÓD - TYŁ.
Raczej aledrogo bo w aso pewnie zaśpiewają 1000 za szt.
Raczej aledrogo bo w aso pewnie zaśpiewają 1000 za szt.
Arteon R-Line 2.0 TSI(280) 350 4x4
0-100 4.5s RL
100-200 11.4s RL
Speed-Buster
VWR600
0-100 4.5s RL
100-200 11.4s RL
Speed-Buster
VWR600
ooo tez sie przylaczam do zaglowkow, w poniedzialek jestem w ASO na zmianie kol to podpytam, ale tez sie boje wlasnie ze ok 1000 za szt.
Jakbys cos znalazl sensownego to daj prosze znac.
dzieki!
Jakbys cos znalazl sensownego to daj prosze znac.
dzieki!
Co do tej przegródki w bagażniku jak się ją montuje?
W Etce wyglądało to jak pojemnik, który łatwo można zamontować w boczku bagażnika, ale na zdjęciu widzę, że to tylko przegródka i montaż nie będzie taki prosty, łatwiej byłoby chyba kupić na allegro cały boczek i wymienić ale to chyba nie ma sensu.
Byłem wczoraj w salonie na akcji serwisowej i akurat stał egzemplarz z taką przegródką. Są to dwa elementy - ścianka boczna, którą widzimy na rysunkach oraz element stały w kształcie litery "U", który to montujemy bezpośrednio do boczku. Obejrzałem z każdej możliwej strony ten element i nie widziałem żadnych śrub czy wkrętów montażowych. Może klej? Co ciekawe po podaniu mojego VIN element wyświetlił się dla mojego auta. Zamówiłem z ciekawości, bo to w końcu nie jakieś straszne pieniądze.
może będą pasować te od Passata B8, na moje oko rozstaw ten sam.
chyba przełożę z moje B8 do Arteona jak przyjedzie