Niestety nie wiem czy samemu można.
Discovery Media Pro 2020
Re: Discovery Media Pro 2020
Mamy tutaj jakiegoś fachowca który doradzi czy samemu to można ogarnąć? Albo sam by się tym zajął?
Szukaj kolegi Eldar, zadzwoń, doradzi/pomoże (pod Krakowem jak coś).
eRlinia 2.0 teesi + blisko 600 Nm w ośce
Witajcie
Wykorzystując wątek o DM może ktoś mi podpowie, co oznacza taka ikonka z cyfrą 9+ na zdjęciu obok symbolu baterii.
Wykorzystując wątek o DM może ktoś mi podpowie, co oznacza taka ikonka z cyfrą 9+ na zdjęciu obok symbolu baterii.
Arteon 2.0 TDI 150kM DSG7
2021
2021
To oznacza że masz więcej niż 9 wiadomości systemowych.
Ściągnij belkę z górnej krawędzi ekranu (nad godziną) i potem przesuń palcem na drugi ekran. Tam są te wiadomości/ informacje.
Ściągnij belkę z górnej krawędzi ekranu (nad godziną) i potem przesuń palcem na drugi ekran. Tam są te wiadomości/ informacje.
-
- Junior Member
Również w swoim Arteonie mam 0156. Podbijam do pytania kolegi Paluch00: czy ktoś dysponuje wiedzą w jaki sposób samodzielnie wykonać aktualizację do nowszej wersji oraz skąd wziąć odpowiedni firmware?
Przeczesując forum znalazłem takie źródło różnego typu plików z firmwarem:
https://mibsolution.one/#/1/9/MOI3
Niestety z tego co widzę to do VW najnowszy to 0156 i nie ma pliku wskazującego na wersję 0278.
Przeczesując forum znalazłem takie źródło różnego typu plików z firmwarem:
https://mibsolution.one/#/1/9/MOI3
Niestety z tego co widzę to do VW najnowszy to 0156 i nie ma pliku wskazującego na wersję 0278.
Ostatnio zmieniony 26.02.2023, 15:26 przez CichyPuchacz, łącznie zmieniany 1 raz.
Wyżej kolega podał już namiary na Eldara, jak masz jeszcze auto na gwarancji możesz zgłosić w ASO zawieszanie radia, ponoć teraz wgrywają bez marudzenia - polecenie z góry.
Arteon R-line 2.0 TDI 190 KM
Podczepiam się pod wątek. Szukam kogoś w okolicach Warszawy kto mi wgra najnowszą wersje firmware. Arteon 2020 r.
2.0 TSI 190hp R-Line