Czas oczekiwania na samochód
RE: Czas oczekiwania na samochód
Diler może sprawdzić jakie wyposażenie wydłuża oczekiwanie.
potwierdzona data - 39 tydzień. Z tym ze ja wybrałem podstawowe czarne felgi.forte pisze:Mik3, zamawiałem w ten sam dzień co Ty Masz już potwierdzoną datę produkcji czy na razie tylko planowaną? Ja mam planowaną na 47 tydzień.Mik3 pisze: Witam wszystkich. Forum przeglądam od poczatku istnienia ale dopiero teraz sie zarejestrowałem. Arteon zamówiony 31.08 - planowany odbiór - końcówka października.
Elegance 2.0 190, czarny + kilka dodatków.
Btw, skąd wiadomo że Rossario wydłużają termin produkcji?
- guttentager
- Member
no to widać podobnie do mego, który z końcem KW38 poszedł na linie.Mik3 pisze: potwierdzona data - 39 tydzień. Z tym ze ja wybrałem podstawowe czarne felgi.
Liczyłem, że w piątek diler potwierdzi mi termin odbioru, ale Arczi jest nadal w produkcji
To jeszcze się okaże, że odbiorę swojego może na święta jak wejdzie na linię w 42, będzie się produkował 3 tygodnie i jeszcze 3 tygodnie transport...
- guttentager
- Member
Prezent jak znalazłMarcinJ pisze: To jeszcze się okaże, że odbiorę swojego może na święta jak wejdzie na linię w 42, będzie się produkował 3 tygodnie i jeszcze 3 tygodnie transport...
I w sumie pół roku czekania od zamówienia (24 czerwca - 24 grudnia ). Obym się mylił. Diler napisał, że przy BW42 odbiór w pierwszym tygodniu listopada...
Na standardowych 18" z R-Line na żywo wygląda o wiele lepiej niż w konfiguratorze. Miałem ten sam dylemat, a nie chciałem DCC, podobno amory wytrzymują max. 150 tyś. a koszt wymiany x4 w porównaniu do standardowych.
- guttentager
- Member
mam nadzieję, że tak też będziek1coR pisze: Na standardowych 18" z R-Line na żywo wygląda o wiele lepiej niż w konfiguratorze. Miałem ten sam dylemat, a nie chciałem DCC, podobno amory wytrzymują max. 150 tyś. a koszt wymiany x4 w porównaniu do standardowych.
- guttentager
- Member
HELL YEAH Moje bejbe po prawie 3 tygodniach zeszło we wtorek z produkcji. Macie może wiedzę ile trwać może teraz transport z Emden do importera?
3 tygodnie w produkcji? A jaki jest normalny okres? Dzień, dwa, tydzień?