Eldar pisze: ↑16.02.2018, 13:34To kliknij w kodowaniu silnika i sprawdź.
Bajt 0
Bit 0,3 nieaktywne
Bit 2 aktywny
Jak się coś wysypie to wróć do poprzedniego kodowania, jak nie będzie błędu to jazda testowa.
Działa
Nazwę to chyba Sport +
Kodowanie samochodów
Re: Kodowanie samochodów
Czuć różnicę?)
Pięknie, jak tylko odbiorę swojego z naprawy to może uda się zgrać terminy i bym odwiedził Wrocław jeśli dalej będziesz opcję kodowania u siebie.To kliknij w kodowaniu silnika i sprawdź.
Bajt 0
Bit 0,3 nieaktywne
Bit 2 aktywny
Jak się coś wysypie to wróć do poprzedniego kodowania, jak nie będzie błędu to jazda testowa.
Działa
Nazwę to chyba Sport +
Arteon R-Line 2.0 tsi 280km
Pięknie, jak tylko odbiorę swojego z naprawy to może uda się zgrać terminy i bym odwiedził Wrocław jeśli dalej będziesz opcję kodowania u siebie.
[/quote]
zapraszam na mody
Zrobiłem u siebie:
1. Video in motion
2. Zmiana wyglądu zegarów (320km/h)
3. Światła dzienne DRL w menu
4. Działanie pilota (kluczyk) w czasie pracy silnika
5. Aktywacja Offroad w manu
6. Zmiana reakcji na pedał gazu
7. Ambiente light plus 10 kolorów
8. Zmiana tła zegarów (kropki)
9. Otwieranie dachu z kluczyka - To kodowanie w Arteon-ie nie działa (trzeba to poprawić)
10. Domykanie szyb i dachu w czasie deszczu na postoju - To kodowanie w Arteon-ie nie działa (trzeba to poprawić)
[/quote]
zapraszam na mody
Zrobiłem u siebie:
1. Video in motion
2. Zmiana wyglądu zegarów (320km/h)
3. Światła dzienne DRL w menu
4. Działanie pilota (kluczyk) w czasie pracy silnika
5. Aktywacja Offroad w manu
6. Zmiana reakcji na pedał gazu
7. Ambiente light plus 10 kolorów
8. Zmiana tła zegarów (kropki)
9. Otwieranie dachu z kluczyka - To kodowanie w Arteon-ie nie działa (trzeba to poprawić)
10. Domykanie szyb i dachu w czasie deszczu na postoju - To kodowanie w Arteon-ie nie działa (trzeba to poprawić)
Ostatnio zmieniony 17.02.2018, 18:54 przez ml000, łącznie zmieniany 1 raz.
Możesz Napisać jak zrobić domykanie szyb w czasie deszczu na postoju oraz jak aktywować offroad w menu?
Pytanie, czy podane tutaj mody mają wpływ na gwarancję i przy oddawaniu auta po upływie wynajmu serwis się nie doczepi i karze sobie dopłacić jak to zwykle bywa?
Witam, zamówiłem swojego Arteona we wrześniu, z lampami top i pakietem premium, jednak bez automatycznych świateł drogowych. Odbierając auto w grudniu zobaczyłem, że nowo konfigurowane wersje mają DLA w standardzie (dla pakietu top led). Wydaje mi się, że od strony hardwareowej w aucie jest wszystko, co potrzeba. Przerabiał z Was ktoś temat? Pozdrawiam Kuba, Kraków.