Opony letnie - Co polecacie?
Re: Opony letnie - Co polecacie?
No fakt, za mało weryfikacji z mojej strony. Dzięki za zwrócenie uwagi. Przydałby się swoją drogą mod. Pisałem parę miesięcy temu do kogoś w tej sprawie i ze swoją kandydaturą, ale niestety cisza głucha.
Mały OffTop...
No to dzisiaj, ładnie spamem forum popłynęło
Brak moderacji zaczyna powoli dawać się we znaki.
Mam nadzieję, że dzisiejsza sytuacja, to tylko wyjątek
Przekopałem się i zgłosiłem wszystkie spammerskie tematy/posty, szkoda tylko, że w próżnię...
Napisalem też PM do wszystkich z grupy moderacji, z prośbą o interwencję lub wyznaczenie moderatorów z pośród aktywnych użytkowników forum, niestety wszyscy są od wielu miesięcy lub nawet lat nieaktywni na forum.
No to dzisiaj, ładnie spamem forum popłynęło
Brak moderacji zaczyna powoli dawać się we znaki.
Mam nadzieję, że dzisiejsza sytuacja, to tylko wyjątek
Przekopałem się i zgłosiłem wszystkie spammerskie tematy/posty, szkoda tylko, że w próżnię...
Napisalem też PM do wszystkich z grupy moderacji, z prośbą o interwencję lub wyznaczenie moderatorów z pośród aktywnych użytkowników forum, niestety wszyscy są od wielu miesięcy lub nawet lat nieaktywni na forum.
Były: Xsara II 2.0HDi 90PS 2000 Focus II 1.6TDCi 109PS 2007 Focus III 1.6TDCi 116PS 2012 Mondeo V 2.0TDCi 180PS 2016 Edge 2.0biTDCi 209PS 2018 Arteon 2.0TDi 200PS 2021
Jest: Touareg 3.0TDi 286PS R-Line 2023 Puma 1.0 EcoBoost 155PS ST-Line
Jest: Touareg 3.0TDi 286PS R-Line 2023 Puma 1.0 EcoBoost 155PS ST-Line
Nie odpisują od miesięcy. Ktoś to poprostu porzucił i ma to gdzieś, szkoda tylko że nie przekazał administracji aktywnemu użytkownikowi żeby forum sobie trwalo. Zrzutkę na serwer czy hosting jakoś by się ogarnelo i po temacie.
eRlinia 2.0 teesi + blisko 600 Nm w ośce
Odkopię. Co sądzicie o tych droższych P-Zero? Kusi mnie ich parametr głośności, bo słychać mocno przy wyższych prędkościach fabryczne Pirelli P-Zero 72db. Mowa o tych poniżej, dajcie proszę znać czy dobrze myślę i nie błądzę
RF to też chyba raczej wada niż zaleta hehe.
https://www.sklepopon.com/opona-letnia/ ... 30#1311338
RF to też chyba raczej wada niż zaleta hehe.
https://www.sklepopon.com/opona-letnia/ ... 30#1311338