Arteon MY2020
Re: Arteon MY2020
Czy lusterka w Arteonie są teraz w kolorze nadwozia? Bo jak oglądałem samochód w maju lub czerwcu to były w ohydnej srebrnej satynie. Tymczasem teraz odebrałem Arteona z lusterkami w kolorze.
RLINE stop hybrid go TDI (190KM )
Srebrne lusterka występują Tylko w wersji Elegance. W pozostałych są w kolorze nadwozia.
Poluzuj gume w majtach. Ohydna to jest ignorancja co niektórych użytkowników.
Rline ma w kolorze nadwozie, elegance ma srebrne. Essence nie sprawdzałem.
Arteon Elegance 2.0 TSI 190KM 2018
Ohydna to jest ignorancja co niektórych użytkowników
Ohydne w odniesieniu srebrnej satyny to jest tylko moje subiektywne odczucie. Komuś może się podobać i nic mi do jego poczucia estetyki.
RLINE stop hybrid go TDI (190KM )
Pare dni temu widziałem na mieście id.3 na blachach z Braunschweig, regularnie widuje passata-e. Swego czasu jeździli z plastikowym pasażerem.Auror pisze: ↑02.11.2019, 19:57
Oczyma wyobraźni widzę jak Volkswagen ma do wyboru testy w strefie 51 gdzie nikt nie ma wstępu lub Polskę koszty nieporównywalnie mniejsze, efekt ten sam - nikt nic nie wie. Prasa na świecie rozpisuje się na temat nowych modeli i kiedy to one nie ujrzą światła dziennego, a u nas takie zad*pie, iż nikt się nawet nie domyśli, że auta są testowane "na żywo"
2.0TDI 190KM, R-Line, Kurkuma
Pisalem o tym, ze Szczecin i okolice sa swoistym poligonem testowym dla VW, Audi rowniez widac czasem. Czesto sa to auta kilka miesiecy przed premiera bez praktycznie zadnego kamuflażu (np. wspomniany ID 3)
eRlinia 2.0 teesi + blisko 600 Nm w ośce
ID.3 akurat przyjechał po premierze (IAA/Frankfurt). Wcześniej jeździł testowo po A39 w okolicach Wolfsburga, też bez kamuflarzu.
2.0 TSI 190hp R-Line
No i ta cena, 2.129,-!!
Na OLX ktoś sprzedaje używany oryginalny za 399,- już chyba od ponad miesiąca i nikt go nie kupił.
W konfiguratorze pojawił się także R-line Edition od 205.090,- (bez opcjonalnego spojlera ).
Sprawdziłem, i za "zwykłego" R-line z tym samym silnikiem i wyposażeniem wychodzi 191.860,-.
Wynika z tego, że trzeba zapłacić o ponad 13.000,- więcej za dwukolorowy lakier, czarne wstawki i felgi z połyskiem. Czy warto? Ktoś powie, że to niszowa wersja i trzeba przyznać, że to duży plus, natomiast dla producenta niezły interes .
Na OLX ktoś sprzedaje używany oryginalny za 399,- już chyba od ponad miesiąca i nikt go nie kupił.
W konfiguratorze pojawił się także R-line Edition od 205.090,- (bez opcjonalnego spojlera ).
Sprawdziłem, i za "zwykłego" R-line z tym samym silnikiem i wyposażeniem wychodzi 191.860,-.
Wynika z tego, że trzeba zapłacić o ponad 13.000,- więcej za dwukolorowy lakier, czarne wstawki i felgi z połyskiem. Czy warto? Ktoś powie, że to niszowa wersja i trzeba przyznać, że to duży plus, natomiast dla producenta niezły interes .
Dodatkowo masz pełna skórę, ambiente w standardzie.mmmjanas pisze: ↑22.01.2020, 13:29No i ta cena, 2.129,-!!
johnyPL
Arteon R-Line TSI 190KM JB4 241/385
Arteon R-Line TSI 190KM JB4 241/385