Czas oczekiwania na samochód
-
- Junior Member
Re: Czas oczekiwania na samochód
Ja zamawiałem 13 maja w Volkswagen Krotoski Cichy (WAWA)
Arteon, jest już ze mną
- Osfald
- Senior Member
Arteon 2.0 TSI i cztery dwudziestki nadal pracują w firmie. Sobie sprawiłem 3L kota V6 z kompresorem
A nie wiesz jak to się ma do rabatu udzielonego przez dilera, mam VIP, nie wiem czy dodaje się do zniżki udzielonej przez producenta?
- Osfald
- Senior Member
U mnie dodał (zamówienie z początku czerwca).
Arteon 2.0 TSI i cztery dwudziestki nadal pracują w firmie. Sobie sprawiłem 3L kota V6 z kompresorem
Tak chyba szczerze, to albo miałeś farta, albo handlowiec się pomylił, albo jest bałagan w tym całym VW.
Centrala twierdzi, że 20k rabatu w konfiguratorze jest na auta placowe MY2019... (tak tak, mogę sobie do wyprodukowanego dokonfigurować rabat.). A niby dlatego nie obowiązuje na TSI 190, że żadnego nie mają na placu z MY2019
- Osfald
- Senior Member
Mogę podać nr do handlowca
Jedyne czego się obawiam, że coś zaczną kombinować z ceną jeszcze przed odbiorem... na zamówieniu mam jednak wpisane (domagałem się), że cena nie ulegnie zmianie. Zanim zamówiłem pojechałem osobiście przekonać się czy nie zaszła jakaś pomyłka.
Jeśli odbiorę samochód w tej cenie w jakiej zamawiałem to wrzucę na forum skany aby było czarno na białym
-
- Member
Zamówiony w maju 2019 190 TSI MY2020 - bez rabatu 20k.