Discovery Media Pro
Discovery Media Pro
Czy istnieje możliwość odtwarzania filmów z nośnika DVD lub SD na tym modelu radia?
johnyPL
Arteon R-Line TSI 190KM JB4 241/385
Re: Discovery Media Pro
Jeśli kolega pozwoli, tym wątku dopytam jeszcze o DMP MR2020
- czy faktycznie Carplay działa bezprzewodowo, czy tylko na reklamie?
- czy można do niego włożyć kartę SIM, aktywować swojego eSIMA? Wiem, że jest podobny wątek, ale dotyczy zdaje się starszych urządzeń
- czy faktycznie Carplay działa bezprzewodowo, czy tylko na reklamie?
- czy można do niego włożyć kartę SIM, aktywować swojego eSIMA? Wiem, że jest podobny wątek, ale dotyczy zdaje się starszych urządzeń
Doprecyzuje ze mowa o MR2020.
W Passatach MR2020 nie ma czytnika płyt w wersji Discovery Pro.
W Passatach MR2020 nie ma czytnika płyt w wersji Discovery Pro.
johnyPL
We wtorek widziałem swojego Arteona, który według dokumentów to już wersja my20 i faktycznie nie ma czytnika płyt, wejścia na kartę pamięci oraz sim. Również jest nowe AID oraz otrzymałem już wszystkie usb typu c.
Sam wygląda nawigacji/radia jest taki sam, jednak już obsługa/wygląd interfejsu jest dużo inny
Ups, to niedobrze, jednego czytnika kart SD nie ma ?AdamBeg pisze: ↑18.09.2019, 15:07
We wtorek widziałem swojego Arteona, który według dokumentów to już wersja my20 i faktycznie nie ma czytnika płyt, wejścia na kartę pamięci oraz sim. Również jest nowe AID oraz otrzymałem już wszystkie usb typu c.
Sam wygląda nawigacji/radia jest taki sam, jednak już obsługa/wygląd interfejsu jest dużo inny
Nie patrzyłem bardzo dokładnie, ale wiem jak to wcześniej wyglądało i wydaje mi się że nie ma.
Jutro dam znać bo go odbieram
Jutro dam znać bo go odbieram
Ogólnie jestem delikatnie rozczarowany, jeśli chodzi o te zmiany. Brak simki, karty sd czy cd. Spore utrudnienie w naszym kraju to kabel Usb-c. Dziś zaliczyłem 5 sklepów, aby kupić kabel z dwoma usb-c.
Będąc u dealera słyszałem awanturę wywołana przez Klienta odbierającego Passata iz nie ma napędu CD.
johnyPL
Jaki problem z usb-c? Kazdy np. samsung od dwoch lat jak nie lepiej, ma wejście usb-c w tel i ladowarce. Reszta pewnie podobnie. To sie nazywa postep i nie zatrzymany tego to raz, a dwa dobrze bo wtyczki mniejsze i mozna je wsadzac jak sie chce bo pasuja z kazdej strony.
eRlinia 2.0 teesi + blisko 600 Nm w ośce