Discovery Media Pro 2020

Yan
Junior Member
Posty: 47
Rejestracja: 20.07.2020, 12:41

Re: Discovery Media Pro 2020

Post autor: Yan » 14.04.2021, 11:55

Zmieniałem już hasło właśnie i nadal bez zmian

Vetinari
Member
Posty: 89
Rejestracja: 21.09.2020, 21:41

Re: Discovery Media Pro 2020

Post autor: Vetinari » 14.04.2021, 15:22

Ale zmieniłeś czy resetowałeś? Tam jest taki problem, szczególnie jeżeli zakładasz konto przez FB, że nie generuje poprawnego loginu i tylko przez stronę internetową udało mi się ustawić taki login i hasło, które działały w aucie.

dydex
Junior Member
Posty: 2
Rejestracja: 06.03.2020, 14:06

Re: Discovery Media Pro 2020

Post autor: dydex » 14.04.2021, 18:40

słuchajcie ostatnio w czasie jazdy 15x resetował mi wyświetlacz i discovery media podczas nawigowania , chyba wtedy kiedy na ekranie głównym i kokpicie jest wyświetlana navi ...byłem na wymianie oleju ...w/g serwisu urządzenie nie wykazuje błędów ....masakra jakaś, o znikającym koncie głównego użytkownika nie wspomnę bo to żenada, o braku całkicie dźwięku kilka razy również...auto za 240 tys...dajcie spokój . może ktoś coś podobnego miał i poradzi . z góry dzięki

Awatar użytkownika
johnyPL
Senior Member
Posty: 373
Rejestracja: 24.07.2019, 14:18
Lokalizacja: Katowice

Re: Discovery Media Pro 2020

Post autor: johnyPL » 14.04.2021, 21:43

dydex pisze:
14.04.2021, 18:40
słuchajcie ostatnio w czasie jazdy 15x resetował mi wyświetlacz i discovery media podczas nawigowania , chyba wtedy kiedy na ekranie głównym i kokpicie jest wyświetlana navi ...byłem na wymianie oleju ...w/g serwisu urządzenie nie wykazuje błędów ....masakra jakaś, o znikającym koncie głównego użytkownika nie wspomnę bo to żenada, o braku całkicie dźwięku kilka razy również...auto za 240 tys...dajcie spokój . może ktoś coś podobnego miał i poradzi . z góry dzięki
Tez mi się wyłącza podczas jazdy, dziadostwo straszne jakich mało.
johnyPL

Arteon R-Line TSI 190KM JB4 241/385

jubiler
Junior Member
Posty: 27
Rejestracja: 02.12.2019, 21:37
Lokalizacja: Kraków

Re: Discovery Media Pro 2020

Post autor: jubiler » 14.04.2021, 21:54

U mnie tez wyłącza. Może nie 15 razy podczas jazdy, ale regularnie.
Poprzednio miałem Passata z 2015 roku z DP i nie było takich problemów. Pracowało wyśmienicie.
Ostatnio zmieniony 14.04.2021, 22:24 przez jubiler, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
johnyPL
Senior Member
Posty: 373
Rejestracja: 24.07.2019, 14:18
Lokalizacja: Katowice

Re: Discovery Media Pro 2020

Post autor: johnyPL » 14.04.2021, 22:06

jubiler pisze:
14.04.2021, 21:54
U mnie tez wyłącza. Może nie 15 razy podczas jazdy, ale regularnie.
Poprzednio miałem Passata z 2015 roku z DM i nie było takich problemów. Pracowało wyśmienicie.
Potwierdzam, mając Passata z 2016 z discovery Pro problem nie występował
johnyPL

Arteon R-Line TSI 190KM JB4 241/385

jubiler
Junior Member
Posty: 27
Rejestracja: 02.12.2019, 21:37
Lokalizacja: Kraków

Re: Discovery Media Pro 2020

Post autor: jubiler » 14.04.2021, 22:27

Lepsze wrogiem dobrego. :)

jubiler
Junior Member
Posty: 27
Rejestracja: 02.12.2019, 21:37
Lokalizacja: Kraków

Re: Discovery Media Pro 2020

Post autor: jubiler » 14.04.2021, 22:33

Co ciekawe, MediaStation w Lexusie UX szacownej małżonki, audio gra niewiele gorzej od Dynaudio, nie wiesza się i nie resetuje, a mapy Google przez Android Audio wraz z obsługą z kierownicy miażdżą. I wszystko bez dopłaty:)

mmks423
Member
Posty: 183
Rejestracja: 02.12.2018, 13:27
Lokalizacja: Pizdzichowice Górne

Re: Discovery Media Pro 2020

Post autor: mmks423 » 14.04.2021, 23:23

Pomaga aktualizacja sterownika w ASO.

Awatar użytkownika
johnyPL
Senior Member
Posty: 373
Rejestracja: 24.07.2019, 14:18
Lokalizacja: Katowice

Re: Discovery Media Pro 2020

Post autor: johnyPL » 14.04.2021, 23:46

jubiler pisze:
14.04.2021, 22:33
Co ciekawe, MediaStation w Lexusie UX szacownej małżonki, audio gra niewiele gorzej od Dynaudio, nie wiesza się i nie resetuje, a mapy Google przez Android Audio wraz z obsługą z kierownicy miażdżą. I wszystko bez dopłaty:)
RS3 2020 z Enterteinment pewnie z 2016 roku wszystko pracuje bez najmniejszego problemu, 3 x szybciej jak nie więcej, stabilność na poziomie Apple i co najważniejsze sterowanie odbywa się mechanicznie za pomocą fizycznych klawiszy a nie dotykowego ekranu 🤦‍♂️
johnyPL

Arteon R-Line TSI 190KM JB4 241/385

ODPOWIEDZ