Ciemny grill
Ciemny grill
Panowie czy ktoś wie, za ile i gdzie mogłaby jakaś firma okleić mi grill i listwy od kierunków i dziennych w bardzo podobnym stylu jak w touaregu ? Chodzi tu o czarny połysk. No i przede wszystkim pytanie bo sam tego nie wiem. Czy wam coś takiego w ogóle się podoba ? Szukam firmy mniej więcej w Warszawie.
Re: Ciemny grill
http://www.reklamaufo.pl/ - w Warszawie. Powinni pomóc.Karton66 pisze: ↑16.12.2019, 00:01Panowie czy ktoś wie, za ile i gdzie mogłaby jakaś firma okleić mi grill i listwy od kierunków i dziennych w bardzo podobnym stylu jak w touaregu ? Chodzi tu o czarny połysk. No i przede wszystkim pytanie bo sam tego nie wiem. Czy wam coś takiego w ogóle się podoba ? Szukam firmy mniej więcej w Warszawie.
2.0 TSI 190hp R-Line
Re: Ciemny grill
Lodygowa 35, Megaoklejanie nazywa sie firma. Rozmawialem z nimi i zejdzie min. caly dzien ze wzgledu na ksztalty i zalamania, koszt jak dobrze pamietam ok. 800 pln z materialem.
Na marginesie Touareg (jak kupisz pakiet black) ma to fabrycznie na czarno (wnetrza lamp, atrapa).
Na marginesie Touareg (jak kupisz pakiet black) ma to fabrycznie na czarno (wnetrza lamp, atrapa).
eRlinia 2.0 teesi + blisko 600 Nm w ośce