Masz namiar na tego kogos w Hestia?
Ubezpieczenia-OC, AC etc
Re: Ubezpieczenia-OC, AC etc
eRlinia 2.0 teesi + blisko 600 Nm w ośce
Sorry, nie znalazlem tematu-mozesz ten zlikwidowac i podpiac wpisy do wlasciwego? Dzieki.Blazio1946 pisze: ↑03.02.2020, 20:18Podtrzymuje to co napisałem w tym wątku. Ubezpieczenie (oferta) z aso to kpina...niby jak położysz kontroferte to zejdą z ceny żeby zostać u nich ale w praktyce to tak nie jest.
viewtopic.php?f=2&t=278&start=20
No Qźwa, mnie Dealera w Hestii wyliczył 5489 za ten sam rocznik co u Ciebie, najtaniej według VW było Allianz 4995.
Poszedłem do Compensy, tam wyliczyli mi 3898. Pierwsze wyliczenie było 3100, ale musiałem podnieść wartość samochodu. Bo wg. VW to 136900 a wg Compensy było 119000.
Arteon Elegance 2.0 TSI 190 ps
-
- Senior Member
Podsumowujac swoje zmagania ceny wahaly sie finalnie od 5500 pln do ponad 11000 pln, przy takich samych zalozeniach wymaganych przez VW. Wygrala Hestia (i tu zdziwko, bo z tego samego miejsca (i to aso) co oferta firemki na A z 7700 pln...).
Ostatnio zmieniony 06.02.2020, 17:25 przez Art e on, łącznie zmieniany 2 razy.
-
- Senior Member
Arteon wklej prosze dane z oferty (bez numerow auta danych brokera itd) thx
Gdyby ktos potrzebowal sluze kontaktem do Pani ktora mi to zorganizowala (plus "wydralismy" jeszcze z ubezpieczyciela asisstance w najwyzszej wersji prestiz).
Jacekpolok wrzuc mail na priv to Ci przesle.
I "serdeczne pozdrowienia" dla pseudofirmy allianz, za tak gownia obsluge, ze glowa mala-zgodnie z obietnica u mnie w firmach nie ubezpieczycie nawet pudelka spalonych zapalek oszolomy
Jacekpolok wrzuc mail na priv to Ci przesle.
I "serdeczne pozdrowienia" dla pseudofirmy allianz, za tak gownia obsluge, ze glowa mala-zgodnie z obietnica u mnie w firmach nie ubezpieczycie nawet pudelka spalonych zapalek oszolomy
-
- Junior Member
U mnie wychodzi następująco, rocznik 2019, przebieg ok 30k, wartość 151k netto, Assistans Platynowy Max, Warta wartość ubezpieczenia 3.3k zł,
dostałem od Leasingu ofertę na 4.8k, i 5.4k ale ich wysmialem
dostałem od Leasingu ofertę na 4.8k, i 5.4k ale ich wysmialem
R-Line 2.0 TDi 4x4
Witam wszystkich u mnie składka 3200zł suma ubezpieczenia auta 200tys mam dosłownie wszystko ochrone zniżek do oc i ac, nieredukcyjna sume ubezpieczenia , stałą sumę ubezpieczenia, bez udziałów własnych , oczywiscie wersja ASO bez amortyzacji czesci , assistance w PL bez limitu w EU 1200km aut zastepcze 10dni wiec jak cos mogę polecić
Cześć,
Możesz polecić mi to ubezpieczenie na priv? Dzięki!
Możesz polecić mi to ubezpieczenie na priv? Dzięki!